- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.381
Kuzum ani bir kararla telefonu sattım tüm iletişim bağlantılarım gitti bir süreliğine
Yiğenim daha iyi canım ben telefonsuz kaldımiyiyim sen nasılsın canımyiğeni hasta pek giremiyor die biliyorum canım
Anladım canım geldiğine göre sıkıntı yokkkkKuzum ani bir kararla telefonu sattım tüm iletişim bağlantılarım gitti bir süreliğine
Yiğenim daha iyi canım ben telefonsuz kaldım
Eşimin telefonuna el koydum canım şimdilik istediğim telefon azcık pahalı geldiAnladım canım geldiğine göre sıkıntı yokkkk
Kurstan geldim az önce cay içeceğim sen nasılsın neler yapıyorsun
Canım telefonlar çok pahalı gerçekten dün eşim kendine iPhone X aldı içim gitti vallaEşimin telefonuna el koydum canım şimdilik istediğim telefon azcık pahalı geldi
Öyle canım benim telefonum iki yıllık iPhone 7plus tı 3000 e sattım herşey bu kadar pahalıyken telefona bu paraları veriyoruz yazık vallaCanım telefonlar çok pahalı gerçekten dün eşim kendine iPhone X aldı içim gitti valla
Aynen kız ben 9 ay önce 3.600 e aldım 7 plusÖyle canım benim telefonum iki yıllık iPhone 7plus tı 3000 e sattım herşey bu kadar pahalıyken telefona bu paraları veriyoruz yazık valla
Gözüm gibi bakmıştım vallaAynen kız ben 9 ay önce 3.600 e aldım 7 plus
Çok iyi satmışsın
Bizim görümce var evdeHERCAİ
Izleyenler
Izlemiyo görümce hanımBizim görümce var evde
Yok kız eşimle oturmuş izliyorlar bizimki habire bu kim diye soruyorIzlemiyo görümce hanım
Ilahi enişte beyYok kız eşimle oturmuş izliyorlar bizimki habire bu kim diye soruyor
Nasılsın canımAslm hoşgeldin❤
Oyy çorbanı yesinler
Gel yiyelim birlikte çukulatammmOyy çorbanı yesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?