- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.361
Fabrika da güvenlik canım vardiyalı 3 kişiler hafta sonları tatillerinin günü değişir birisi tatilken diğerleri 12 saat nöbet tutuyor varyalı işten nefret ediyorum bütün düzen bozuldu bernat birşey uyku düzeni falan yokSeninkide zor da ne isidi acaba benimkode gecike bikirim dedi 8 bulur galiba.
Off benim bulaşıklarda duruyorBiz yedik benim herif uyudu bilebende mutfağı topluyorum
Anam toplasam ne oluyor ki sanki kızlar dakika başı birşeyler yer içer sonra çay faslı hoppppp ben gene mutfagaOff benim bulaşıklarda duruyor
Napam adamla uğraşıyom sizler
Üşüyorum ben ya. Battaniyeyi üstüme çektim oturuyorum. Yemek de yapmayacağım. Eşim disardan söyleyelim dedi. Sen ne yapıyorsun bakalım?
Ay yok canım ben eşim de gitti twkim şimdi toplarım bi jahve yaparım sonra dizim başlar oohh missAnam toplasam ne oluyor ki sanki kızlar dakika başı birşeyler yer içer sonra çay faslı hoppppp ben gene mutfagaömrüm geçti mutfakta salonun halini unutuyorum arada
Ohhhh gel keyfimm gelAy yok canım ben eşim de gitti twkim şimdi toplarım bi jahve yaparım sonra dizim başlar oohh miss
Ayy yok yaa tek kalmakta sıkıcı yaaOhhhh gel keyfimm gel
Iyyii canim sen nasilsin
Ben iyi gülümm sen napıyosun
Hadi ne iş yapiyo ki canmBenimki yedi gitti işe şimdi bu gece yine tekim
Ne bilim uğraşıyom öyle çocuk gibiadamın neyiyle uğraşıyon kız ... hani helvalarsen iyice saldın bizi
Güveblik canım fabrikada vardiyalıHadi ne iş yapiyo ki canm
Allah kolaylık versin canımGüveblik canım fabrikada vardiyalı
Amin canım cümlemizeAllah kolaylık versin canım
Telefonu sattım adamın telefonuna el koydum alışma evresi yaşıyorum
Canıııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?