- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.661
Aşılamadan sonra oldu bir tane senin doğumdan sonra mı kaybetmiştin5 senedir canım senin düşük oldumu hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılamadan sonra oldu bir tane senin doğumdan sonra mı kaybetmiştin5 senedir canım senin düşük oldumu hiç
Salya sumuk bayyHakikatenyok yok busefer gidiyorum mucssss tükürüklüce
![]()
Hakikatenyok yok busefer gidiyorum mucssss tükürüklüce
![]()
Benim 3 düşük oldu birtanede doğum 1ay yasadi kuvezde.Aşılamadan sonra oldu bir tane senin doğumdan sonra mı kaybetmiştin![]()
Kopamıyom sizden sizde kopmayın bendenO böle hep bizi alttan alıştırma yapar ahaham
Oofff senin ki daha da zor sebep neydi pekiBenim 3 düşük oldu birtanede doğum 1ay yasadi kuvezde.
Severim seni bilirsin adamım ahahha kaba oldu ama kopamam zatin gülüm.Kopamıyom sizden sizde kopmayın bendenmuckss
Sana direk konumu atim.Oofff senin ki daha da zor sebep neydi peki![]()
Sen Ankaralı olduğuna emin misinSeverim seni bilirsin adamım ahahha kaba oldu ama kopamam zatin gülüm.
Dogma büyüme ankara aslen Erzurum koca tarafı Bartın yasam Karabük Safranbolu ahahahSen Ankaralı olduğuna emin misin![]()
Doğru mu hatırlıyon emin misin bu ne karmaşaDogma büyüme ankara aslen Erzurum koca tarafı Bartın yasam Karabük Safranbolu ahahah

Ahaha kiz kendim erzurumluyum ama ankarada yerlesimimiz esim de ankarada aileside 1sene oturdum kayinvalideyle 3senede taşındım karabul Safranbolu aileler anlarada yaniDoğru mu hatırlıyon emin misin bu ne karmaşa![]()
Anladım canım ben kısa ve net AdanaAhaha kiz kendim erzurumluyum ama ankarada yerlesimimiz esim de ankarada aileside 1sene oturdum kayinvalideyle 3senede taşındım karabul Safranbolu aileler anlarada yani
Kuzum başın sağolsun okudum en doğru kararı vermişsin ve dediğin gibi Rabbim dağına göre kar veriyor bizim de sınavımız bu
Adanaliyim acıyı severmisinAnladım canım ben kısa ve net Adana![]()
Evet ama benim yediğim acı eşimin yanında hiç adam ekmeksiz katır kutur biber yiyor turşu yiyor diyom tatlı tatlı yiyon acı acı çıkmıyomu diye yok kızım adanalıyık diyoAdanaliyim acıyı severmisin
Aynen öyle canim kan sonucu bekliyom bebegimden alinan kan riskli çıktı karar verilcek normalmj tüp bebekmi ona göre bizden aldılar onun sknucuna göre busene bitsin bakcam ne nasipse.Kuzum başın sağolsun okudum en doğru kararı vermişsin ve dediğin gibi Rabbim dağına göre kar veriyor bizim de sınavımız bu
Nasıl yaniAynen öyle canim kan sonucu bekliyom bebegimden alinan kan riskli çıktı karar verilcek normalmj tüp bebekmi ona göre bizden aldılar onun sknucuna göre busene bitsin bakcam ne nasipse.
Oh maşallah bu adanali urfa geneli bole bende nasir severim.Evet ama benim yediğim acı eşimin yanında hiç adam ekmeksiz katır kutur biber yiyor turşu yiyor diyom tatlı tatlı yiyon acı acı çıkmıyomu diye yok kızım adanalıyık diyo![]()