- 14 Ocak 2012
- 11.856
- 73.538
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.701
Koltukta öylece sizmisim var ya şahane olduaman dikkat et üsutme bende misafir bardi gittiler topladim kkda gezinmece adamda eccuk oyun oynayim dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koltukta öylece sizmisim var ya şahane olduaman dikkat et üsutme bende misafir bardi gittiler topladim kkda gezinmece adamda eccuk oyun oynayim dedi.
Ablan bugün kızıyla gezip tozunca sitede işler birikmiş, şu saat oldu hala işlem yapıyorum :))) başka zaman artıkMune ablam gel eccuk sohbet edek iki vakot ayircak zaman vardir illa ki banlarsin sonram♥
O saat 3te uyudu

Ne bilim uğraşıyom öyle çocuk gibihe kız unuttum helvayı
![]()
Kuzum ani bir kararla telefonu sattım tüm iletişim bağlantılarım gitti bir süreliğine
Yiğenim daha iyi canım ben telefonsuz kaldım![]()

Günaydın canım ❤günaydın hanımlar adetim gecikti![]()

Yaaaaaaa hadi bakalımgünaydın hanımlar adetim gecikti![]()

Günaydın canım ❤
Inşallah güzel haberlerini alırız canım![]()
Yaaaaaaa hadi bakalım![]()

Ayyyyy inşallahhhh ya dualarım seninleya inşallah beybilerim inşallah dua edin bana sağlıklı bir mini mini minnoşum olsun
oda junior kk üyesi olsun![]()
Inşaallah hayırlısı ile kucagına alırsın canımya inşallah beybilerim inşallah dua edin bana sağlıklı bir mini mini minnoşum olsun
oda junior kk üyesi olsun![]()

Ayyyyy inşallahhhh ya dualarım seninle❤❤❤
sn napıyorsun nasılsınInşaallah hayırlısı ile kucagına alırsın canım![]()
Az daha uyudum canım birazdan kahvaltı yaparım :)inşallah kuzum napıyorsun nasılsın nasıl gidiyor![]()
afiyet olsun canımAz daha uyudum canım birazdan kahvaltı yaparım :)
Saol tatlım ❤afiyet olsun canım
tamm ablam kolay gelsin sana.kizimizida kocaman öpüyorum.Ablan bugün kızıyla gezip tozunca sitede işler birikmiş, şu saat oldu hala işlem yapıyorum :))) başka zaman artık![]()
Nasılsın bal petegim.
Günaydın canım benim♥günaydınnnn❤
ayy Günaydın çok guzel bir haber bu ama insallah tutmustur tutunmustur minnagim hayırlı haberle gel kuzum bize ♥günaydın hanımlar adetim gecikti![]()
Canim nasılsın.Tatlımmmm![]()