öyle kuzum sen napıyorsun nasılsın
Hercai hercai diyorlardi merak ettim sabahdan basladi ilk bolumu şimdi ikinci merak ettim izledim konuyu anlamak icin hosmus biandanda mutfak topladim şimdi havlulari atacam makinaya biraz temizlik yapcam bugun sen naptin dikkat et sen.

Hercai hercai diyorlardi merak ettim sabahdan basladi ilk bolumu şimdi ikinci merak ettim izledim konuyu anlamak icin hosmus biandanda mutfak topladim şimdi havlulari atacam makinaya biraz temizlik yapcam bugun sen naptin dikkat et sen.

oyy kolay gelsin ben bugün işteyim ama işler beni yarın bekler. bugün halılar yıkamaya gitcek yaz temizliğine başlamış olcam galiba
hercai bnde izlemek istiyorum bakalım yarın yada bu akşam izlerim

ooo en kral çay ellerine sağlık kuzum ♥
oyy kolay gelsin ben bugün işteyim ama işler beni yarın bekler. bugün halılar yıkamaya gitcek yaz temizliğine başlamış olcam galiba
hercai bnde izlemek istiyorum bakalım yarın yada bu akşam izlerim
ben sole kabasini aldim o bile yordu yatak odanın iceri salon kaldi suourcem orayida yitir yoruldum benim kucuk orta boy halilar banyoda yikarim isinsin havalar genel temizliğe olelikle başlarım:) koly gelsin sanada kuzum♥
Kızlar burası uçuyor yaa sizin oralar da nasıl hava
azcik eser gibi ama yaz gibi açtım camlari islerimi görüyorum:))
aşkim kos bana yardima 3 çocuklan:)))
Iyi günler canım bugün giremedim ya
naltin adelim.

Valla bura uçuyor kuzum bi balkon kapısını açabildim hava girsin diye pencereleri açsam uçar ortalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…