- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.741
Benim 3 gun vardi gunume çıktı degisiyor bu yarinda bi sabret kuzum
O güzel haberi verirsin inşallah kuzumbencede canım yarında yapmayayım pzt yaparım :) yada yarın idrar pzt hastaneye giderim
Günüyle alakalı canım yumurtlama gününü biliyorsan hesaplaması kolay oluyor
O güzel haberi verirsin inşallah kuzum
Herşeye hazır likli ol tabi stresten uzak dur.amin inşallah verebilirim veremezsemde allahtan ümit kesilmez
Adana Hatay ee nirmal yaniii.
Ikinci cayimida senlen icim geliyorum kuzumOh kahvaltı ettim rahatladım. Çayımı da içiyorum pamuk gibi oldum. Gel beraber içelim
Gel beybi bekliyorumIkinci cayimida senlen icim geliyorum kuzum
Herşeye hazır likli ol tabi stresten uzak dur.
Hercai hercai diyorlardi merak ettim sabahdan basladi ilk bolumu şimdi ikinci merak ettim izledim konuyu anlamak icin hosmus biandanda mutfak topladim şimdi havlulari atacam makinaya biraz temizlik yapcam bugun sen naptin dikkat et sen.öyle kuzum sen napıyorsun nasılsın
Orta acikda koy bakim:))Gel beybi bekliyorum
Orta acikda koy bakim:))
Hercai hercai diyorlardi merak ettim sabahdan basladi ilk bolumu şimdi ikinci merak ettim izledim konuyu anlamak icin hosmus biandanda mutfak topladim şimdi havlulari atacam makinaya biraz temizlik yapcam bugun sen naptin dikkat et sen.
Iyi günler canım bugün giremedim yaGünaydın canım :)
ben sole kabasini aldim o bile yordu yatak odanın iceri salon kaldi suourcem orayida yitir yoruldum benim kucuk orta boy halilar banyoda yikarim isinsin havalar genel temizliğe olelikle başlarım:) koly gelsin sanada kuzum♥oyy kolay gelsin ben bugün işteyim ama işler beni yarın bekler. bugün halılar yıkamaya gitcek yaz temizliğine başlamış olcam galiba
hercai bnde izlemek istiyorum bakalımyarın yada bu akşam izlerim
azcik eser gibi ama yaz gibi açtım camlari islerimi görüyorum:))Kızlar burası uçuyor yaa sizin oralar da nasıl hava
aşkim kos bana yardima 3 çocuklan:)))Hello gizceler
naltin adelim.Iyi günler canım bugün giremedim ya
Iyi günler canım bugün giremedim ya
Valla bura uçuyor kuzum bi balkon kapısını açabildim hava girsin diye pencereleri açsam uçar ortalıkooo en kral çay ellerine sağlık kuzum ♥
ben sole kabasini aldim o bile yordu yatak odanın iceri salon kaldi suourcem orayida yitir yoruldum benim kucuk orta boy halilar banyoda yikarim isinsin havalar genel temizliğe olelikle başlarım:) koly gelsin sanada kuzum♥
azcik eser gibi ama yaz gibi açtım camlari islerimi görüyorum:))
aşkim kos bana yardima 3 çocuklan:)))
naltin adelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?