- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.721
Ah canim benim kiyamam sana yoruldun demek çok.Koltukta öylece sizmisim var ya şahane olduçocuk da kanepede sızmış iyi geldi şimdi geri uyuyabilecek miyim bakalim
9bucugu buldu kalkmam
tamm ablam kolay gelsin sana.kizimizida kocaman öpüyorum.
Nasılsın bal petegim.
Günaydın canım benim♥
ayy Günaydın çok guzel bir haber bu ama insallah tutmustur tutunmustur minnagim hayırlı haberle gel kuzum bize ♥
Canim nasılsın.
Yorulmuşum valla. Erkenden uyandırdı bicirik. Akşam yemegi yemeden sizmisti. Kalkar kalkmaz yemek istedi. Et yiycem diyor bir deAh canim benim kiyamam sana yoruldun demek çok.
Günaydın
Yok kuzum iyi para verdiler içimdeki muhasebeci ruhun kurbanı oldumneden öyle oldu kız düştümü
Gerçekten migünaydın hanımlar adetim gecikti
Yok kuzum iyi para verdiler içimdeki muhasebeci ruhun kurbanı oldum
Gerçekten miay hadi inşallah kuzum
dualarim tum anne olmak isteyenlere insallah kuzum♥inşallah hayatım ya dua edin baanaaa
Maşallah maşallah yerim ben onu adanali olduğunu belli ediyor.Yorulmuşum valla. Erkenden uyandırdı bicirik. Akşam yemegi yemeden sizmisti. Kalkar kalkmaz yemek istedi. Et yiycem diyor bir deakşamdan kalanlar vardı onları yedi. Oğlumun içinde yatan bir Adanalı var belli ki
bende ole topla et sadece genel ise gir.edim havalarda degisim yapıyor:))Teşekkür ederim kuzum.. havaların ani değişimlerinden midir nedir hep bi yorgunluk hâli var.. pek bişey yapamıyorum bu aralar.. Çok şükür yinede(belki yapılacak işlerin ağırlığı da olabilir )
Günaydın canım.Günaydın
Test için bekleyecek misin canımevet canım gördüm zarar etmemiş oldun bence iyi oldu
bende öyle diyorum hadi inşallah bu sefer olmuş olsun
Aslında annesi Hatayli övünmek gibi olmasınMaşallah maşallah yerim ben onu adanali olduğunu belli ediyor.
test yapcanmiiievet canım gördüm zarar etmemiş oldun bence iyi oldu
bende öyle diyorum hadi inşallah bu sefer olmuş olsun
Adana Hatay ee nirmal yaniii.Aslında annesi Hatayli övünmek gibi olmasınsabah yedi yiyeceğini kahvaltı hazirlamami beklemedi. Şimdi yine acikmasini bekliyorum. Babası da hala uyuyor bu adamlar çok mağdur ediyor beni
Günaydın prensesim.gnaydin kizlar
Test için bekleyecek misin canım
Benim 3 gun vardi gunume çıktı degisiyor bu yarinda bi sabret kuzumhafta başı daha gün geçmemişti yhaptım bişey çıkmadı bir testim daha var yarın yada 1 nisan yaparım çıkarmıki bilmiyomyeni olunca çıkmıyo galiba
balbocuuu
Böcüğümm napıyorsungunaydinnn
Günüyle alakalı canım yumurtlama gününü biliyorsan hesaplaması kolay oluyorhafta başı daha gün geçmemişti yhaptım bişey çıkmadı bir testim daha var yarın yada 1 nisan yaparım çıkarmıki bilmiyomyeni olunca çıkmıyo galiba
balbocuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?