- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.361
kayıtlı üye çok ya bende böyle yapim dedim
Canumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayıtlı üye çok ya bende böyle yapim dedim
Canumm
Yine iyi yetişmiş kuzum istegram kullanmiyirsun galiba çünkü kk çok yemiyor internetiVaaaaw 8 miii süperrrr.2 GB canısıyaa ,
![]()
Napıyorsun tatlımmCanumm
Bende komsun çağırdı dolma sardim altim daki teyze eve ciktim simdi yemek düşüncem.Yatış kuzum sen napiyon![]()
Yok kullanımıyorum tatlımda kk valla banada yiyo gibi geliyor hep buradayım çünkü .Yine iyi yetişmiş kuzum istegram kullanmiyirsun galiba çünkü kk çok yemiyor interneti
Dolma sardik komsuya eve geldim yemek telasi düşünceler deyim sen Canum:)Napıyorsun tatlımm
Eline sağlık balumBende komsun çağırdı dolma sardim altim daki teyze eve ciktim simdi yemek düşüncem.
Vay dolmalara gelseen accıkta bana yollasaydın ne iyi olurdu tatlişimmmBende komsun çağırdı dolma sardim altim daki teyze eve ciktim simdi yemek düşüncem.
Olabilir kuzum bn istegrama bahane biliyordumYok kullanımıyorum tatlımda kk valla banada yiyo gibi geliyor hep buradayım çünkü .
Sen napcan canim yemek:)Eline sağlık balumyemek düşünmekle geçiyor ömrümüz
![]()
Ellerinize sağlık balık yapıyorum bende oyalama oyalanaDolma sardik komsuya eve geldim yemek telasi düşünceler deyim sen Canum:)

Benim değildi ki ahahaha yoksam ayipsin ahaha feda olsun ama kacamamk veriyim.Vay dolmalara gelseen accıkta bana yollasaydın ne iyi olurdu tatlişimmm![]()
Yok yok KK çok yiyor test ettim acı şekilde onayladımOlabilir kuzum bn istegrama bahane biliyordum![]()
Bak bak havalara pratik bi menuyu buldu oh hamisimi bareee:)Ellerinize sağlık balık yapıyorum bende oyalama oyalana![]()
Balum ben ezogelin yaptım kv sağolsun börek yapmış eşimle gönderecekmis bugün bnden bukadarSen napcan canim yemek:)
Alttan alttan da uzatabilirdin bebeğim sonra dolma sahibiyle telafi ederdikBenim değildi ki ahahaha yoksam ayipsin ahaha feda olsun ama kacamamk veriyim.
Ahahahah kıyamamYok yok KK çok yiyor test ettim acı şekilde onayladım![]()
YakmaEllerinize sağlık balık yapıyorum bende oyalama oyalana![]()
Sazan yapıyorum kuzum pratik falan değil ya temizle sarımsaklı sosunu yap derken mola verdim şimdi kızartacamBak bak havalara pratik bi menuyu buldu oh hamisimi bareee:)