• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abuuu kız çok var 😭😭😭 bnde boyleydim sonunda internet bağlantı eşim 😂
Hadiyaa süpermiş benimki bağlatmaz yetiyo diye ama kartı değiştirmeyi düşünüyorum 3 GB varsa tarife ona geçmek istiyorum olmuyor arkadaş yetmiyooo :KK70:

Kızla uğraşıyorum iş bitti diye yatıyorum aklına bişey geliyo ne zor şey ev kadını olmak iyi olmaya calisiyorum canım 😣 sen nasılsın
Uyuyor mu gündüzleri benimki uyumuyor uyusa bile 30 dk bile sürmüyor iyiyim bende evdeyim bir yandan oğlana bakıyorum bir yandan buradayım bir yandan iş arıyorum

Hadiyaa süpermiş benimki bağlatmaz yetiyo diye ama kartı değiştirmeyi düşünüyorum 3 GB varsa tarife ona geçmek istiyorum olmuyor arkadaş yetmiyooo :KK70:
Kaç GB ki canım senin internet bnim 8 GB ama yetmiyordu istegrami çok yiyo 😂 sonra senin dilinden kurtarmak için internete abone oldum dedi ♥️🤣🤣

Uyuyor mu gündüzleri benimki uyumuyor uyusa bile 30 dk bile sürmüyor iyiyim bende evdeyim bir yandan oğlana bakıyorum bir yandan buradayım bir yandan iş arıyorum
Uyuyor ama çok değil iki kere uyuyo yarım saat uyuyo bnimki de şuan kıyafet cekmecesini bosaltmakla meşgul kendisi :D ben toplamaktan yoruldum o dağıtmaya yorulmuyor :D insallah kafana yatan iş bulursun canım bnde istiyorum çalışmayı ama kızımı kimseye güvenemiyorum panik atak var kafayı yerim herhalde :(

Back
X