- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.521
BKkda dolaniyom kuzum aksama kadar adamda gelmedi daha işte.
Hem yiğen hem iki eve koş yoruldum buara kuzum ya bide bugün güzel bir haber aldım ama stres yapıyorum şuanU Ufukta_bebek sende gorunmuyon kuzum.
Evet yaa, niye bilmiyorum ama seviyorum.Çocuklar duymasın mı
elinden tutunca yuruyor dmiEvet kuzum bnimki emekliyorkanepelere tırmanıyor ama yürümüyor daha ☺
Kız ciddi misin çok yapmacıklar keleeeEvet yaa, niye bilmiyorum ama seviyorum.
Valla kurgu yok ama ben galiba onların aşkını seviyom.Kız ciddi misin çok yapmacıklar keleee
Kız ciddi misin çok yapmacıklar keleee
Ben fethiyeliyim de eşim adanalıAdana
Sen
Valla karaisalılıyız da ceyhanda oturuyoruz eşin nereliBen fethiyeliyim de eşim adanalıneresinden
Ahahahah evet kuzum ozaman oturmak isteniyor senin bebiş de mı öyleelinden tutunca yuruyor dmi
Uyumaya çalışıyorum sen napiyorsun canımkizlarrrrrr napiyosunuz :)
aynen kuzum zorluyor kendisini oturmamak icinAhahahah evet kuzum ozaman oturmak isteniyor senin bebiş de mı öyle
benimde 1 gr uykum olmadigi icin buraya geleyim de vakit gecireyim dedim.. sikintidan bu saatte kalkip ev isi yaptimUyumaya çalışıyorum sen napiyorsun canım
Oh ne güzel yarın hiç bir iş olmaz en sevdiğim şeybenimde 1 gr uykum olmadigi icin buraya geleyim de vakit gecireyim dedim.. sikintidan bu saatte kalkip ev isi yaptim
Ayhhh ne güzel dedin öylegunaydin gülpembem benim
yarin da sarma sararim oyle vakit geciririmOh ne güzel yarın hiç bir iş olmaz en sevdiğim şey
Kozanli canım, fethiyede oturuyoruzValla karaisalılıyız da ceyhanda oturuyoruz eşin nereli
Hadi yaa annem kozanlı benimKozanli canım, fethiyede oturuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?