- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.541
bende onu yerrimkiiAyhhh ne güzel dedin öyle
Gulpemben seni yesinnnn
Ben varımiy geceler kizlar kimler varmisss bi bakamm
van kedim benim nbrBen varım
İyi heyecanlı streslivan kedim benim nbr
tabi senin bebis durmaz simdi taze anne :))Ben varım ama gidicem şimdii :)
neden heycan stres noldukiineİyi heyecanlı streslisen nasılsın
Bebis uyuyor da, benim pilim bittitabi senin bebis durmaz simdi taze anne :))
oyy hadi git uyu dinlen ben hala ayaktayim bakalim nezman uyucak bizimkiiBebis uyuyor da, benim pilim bittiUyanmazsa rahat bir uyku çekeceğiz :)
Pijamaları çektim, yatıcam şimdi de yatmadan önce bi takılayım dedim :) Artık nöbeti sana devrediyoruz :)oyy hadi git uyu dinlen ben hala ayaktayim bakalim nezman uyucak bizimkii
ne güzel kuzum kafa yoksam dağılma z:))Çukur, kadın, kuzgun, jet sosyete, kızım,
İzliyorum cumartesi yeni bi dizi başladı hatırlamıyorum
Önceden çalışıyordum izlemeye pek vaktim olmuyordu 7 aydır işsizim dizilere filmlere sardım
iyi ediyon kuzum bende ayni iyi gelior bura.B
izimkide sahile gitti kendimi kk ya attım :)
Hem yiğen hem iki eve koş yoruldum buara kuzum ya bide bugün güzel bir haber aldım ama stres yapıyorum şuan
Hoşgeldin canim kkda takılıyorum sen nasılsın♥kizlarrrrrr napiyosunuz :)
bi gram yok desemmm:)Uyukluyan ama buradan gidemeyenler
Hayırlı geceler kuzum♥Pijamaları çektim, yatıcam şimdi de yatmadan önce bi takılayım dedim :) Artık nöbeti sana devrediyoruz :)
tmmdir siraa bende iy uykular sana bebis uyanmadan uyu guzelce)Pijamaları çektim, yatıcam şimdi de yatmadan önce bi takılayım dedim :) Artık nöbeti sana devrediyoruz :)
Canım benimBabaa istiyooom :)
Sezercikteki çocuğa döndürdün beni
Bugün kan değerimde hamile olduğumu öğrendim ama 5 kimyasal 1 dış gebelikten sonra stres bastı beni devam edecek mi kötü bir şey olacak mı saatlerdir böyleyimneden heycan stres noldukiine
bnde bebisle ugras dur devamm
Stress yapma ya inşallah hayırlı olurBugün kan değerimde hamile olduğumu öğrendim ama 5 kimyasal 1 dış gebelikten sonra stres bastı beni devam edecek mi kötü bir şey olacak mı saatlerdir böyleyim
İnşallah canım benimStress yapma ya inşallah hayırlı olur
Inşallah bugün kandil. Bu günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim bizlere de nasip eder inşallah yüzümüz güler ❤İnşallah canım benim
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahBugün kan değerimde hamile olduğumu öğrendim ama 5 kimyasal 1 dış gebelikten sonra stres bastı beni devam edecek mi kötü bir şey olacak mı saatlerdir böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?