- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #42.581
Göğsüm ağrıyordu canım iki gündür felan ama adet belirtim de böyle tüh dedim döngüm şaştı sonra dün akşam bi anda yerimden kalkarken kasıklarımda ağrı oldu merak ya hemen test yaptım sonuçççç çift çizgi bakıyorum bakıyorum hiç mantıklı gelmiyorsupenmi vardi hamis oldugna dair
İşte görünce konuşuruz yazarım yaniÖyle değil nasıl yaptığına dair canım
takma kafana bisey olucak insallah igneyi vurdurdunmu. bnde kizi uyutmaya calisyom isteNapim sizlerle konuşuyorum kafam biraz dagilsn sen nasılsın napiyon canım
oo superr bnde asilama olmusdum adet gunume 4 gun varken silik cizgi cikti ertesi gun kan vermisdim 80di 1 hafta flan sora bidaha verdim 5 binlerdeydi.. hadi insalah bu kez olur yaaaaGöğsüm ağrıyordu canım iki gündür felan ama adet belirtim de böyle tüh dedim döngüm şaştı sonra dün akşam bi anda yerimden kalkarken kasıklarımda ağrı oldu merak ya hemen test yaptım sonuçççç çift çizgi bakıyorum bakıyorum hiç mantıklı gelmiyorsabah tekrar yaptım yine çift çizgi koşarak hastaneye kan sonucum 31
Cumartesi vuruldum canım.takma kafana bisey olucak insallah igneyi vurdurdunmu. bnde kizi uyutmaya calisyom iste
Ne iğnesi adell hayırdır inşallahtakma kafana bisey olucak insallah igneyi vurdurdunmu. bnde kizi uyutmaya calisyom iste
Catlatma iğnesi vuruldum da canımNe iğnesi adell hayırdır inşallah
İnşallah kuzum Allah biliyor ya bu uğurda çok acı çektim inşallah bundan sonrası güzel oluroo superr bnde asilama olmusdum adet gunume 4 gun varken silik cizgi cikti ertesi gun kan vermisdim 80di 1 hafta flan sora bidaha verdim 5 binlerdeydi.. hadi insalah bu kez olur yaaaa
Hayırlısı olsun kuzum benim aşılaman bu ay değildi diye hatırlıyorum ama yanlış mı kalmış aklımdaCatlatma iğnesi vuruldum da canım
Cok sukur iyiyim bitanemm ,Sen nasilsin ?bende onu yerrimkii
nasilsin bakalim
Bu aydı doktor öyle şey yaptı canımHayırlısı olsun kuzum benim aşılaman bu ay değildi diye hatırlıyorum ama yanlış mı kalmış aklımda
hadi hayirlisi olsun cnm benim Rabbim anne olmak isteyen herkeze hayirli bi yavru versinCumartesi vuruldum canım.
sukur cnm bnde kizi uyutmaya calisiyorumCok sukur iyiyim bitanemm ,Sen nasilsin ?
Amin inşallah cümlemize nasip etsin rabbim. Ablam bile beni beklemedi valahadi hayirlisi olsun cnm benim Rabbim anne olmak isteyen herkeze hayirli bi yavru versin
Vay yaramaz daha yatmadi mi saat kac olmuş ?sukur cnm bnde kizi uyutmaya calisiyorum
tabiki ben 1 taneyle neler yasadim sen kimbilir nasil acilar yasadinnİnşallah kuzum Allah biliyor ya bu uğurda çok acı çektim inşallah bundan sonrası güzel olur
suan savasiyoruz bn zorla salliyom o kalkmaya calisiyoVay yaramaz daha yatmadi mi saat kac olmuş ?
Adi ne bu arada kuzum.
bellimi olur sende bu ay olursun pespese dogurursunuzAmin inşallah cümlemize nasip etsin rabbim. Ablam bile beni beklemedi vala
Sonucu güzel olsun da ayı önemli değilBu aydı doktor öyle şey yaptı canım
Ayy en sinir bozucu durumsuan savasiyoruz bn zorla salliyom o kalkmaya calisiyo
nisa cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?