- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.841
Yok kızz deliKız sen eşini görmek için sakın merkezden ceyhana gidiyordum deme uzak mesafe dediğin bu muydu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kızz deliKız sen eşini görmek için sakın merkezden ceyhana gidiyordum deme uzak mesafe dediğin bu muydu![]()
Öyle canım başka bir şehir dediğin gibi burdan seyhana Yüreğire giderken Adanaya gidiyoruz diyoruz düşünCeyhana hiç gitmedim valla orayı başka bir şehir olarak görüyorum![]()
Ay ay ay ne tatlısınız ya maşallah maşallah kız yarım saatte fazla aşk işte nasıl fedakarlıkları göze alıyor insan ay bende umutsuzluğa bağladım kendimi adamla göremiyoruz birbirimizi sosyal medya da yok kalakaldım öyyyleeYok kızz deliikimizde ceyhanda oturuyoruz ama marketle bizim evin arası yürüme mesafesi 30 dk nerdeyse
çok yakın değil ben sadece su çikolata alıp çıkıyordum toplam max 5 dk görmek için aşk işte
![]()
Aynen kuzum aşk fedakarlık istiyor yoksa aşk olmuyorAy ay ay ne tatlısınız ya maşallah maşallah kız yarım saatte fazla aşk işte nasıl fedakarlıkları göze alıyor insan ay bende umutsuzluğa bağladım kendimi adamla göremiyoruz birbirimizi sosyal medya da yok kalakaldım öyyylee![]()

Vuhuu kız sende neler varrrrmışşAynen kuzum aşk fedakarlık istiyor yoksa aşk olmuyor
E canım sende aç bir sayfa ekle ordan yada bir bak eklemeden önce en azından ilişki durumunu öğrenirsin ondan sonra eklersin yada yokmu bir arkadaşın onun sosyal medyasından bir bak önce ilişkisi yoksa aç ekle o belki arayıp bulamıyordur seni
Eşimi ben ekledim ben ilanı aşk ettim eşime yoksa çok çekingendi eşim aramızda yaş farkı fazla diye yaklaşamazdı bana anlıyordum bende yakınlaşamadığını dayanamayıp ben eklemiştim ben msj atmıştımharbi deliyim
![]()
Hmm belli olmaz bir bak arkadaşının falan facebookundan ortak çevreyse çıkar büyük ihtimalle bir tarafın adım atması lazım yoksa siz karşılaşana kadar ohoo ben fıtık olacamVuhuu kız sende neler varrrrmışşsoyadını da hatırlamıyorum ki 4 yıl oldu adıyla da bişe bulamam ☹
İyiymiş canımmmAy bende karışık ilk yüreğirdi sonra seyhan oldu 1 ay sonra taşınacaz ama seyhan diyelim banada![]()
Hmm belli olmaz bir bak arkadaşının falan facebookundan ortak çevreyse çıkar büyük ihtimalle bir tarafın adım atması lazım yoksa siz karşılaşana kadar ohoo ben fıtık olacam![]()
Eğer gelirse diye sen numaranı kağıda yazıp yanında bulundur o gelince alışveriş poşetine atarsınallah iyiliğini versin kahkaha attım
Valla bende fıtık olacam ya bide öyle bi denk gelmesi lazım ki babamın bir yere gitmesi lazım annemin de tuvalette falan olması lazım yoksa nasıl verecez numarayı
Dur bakım hafta sonu full ordayım![]()
Eğer gelirse diye sen numaranı kağıda yazıp yanında bulundur o gelince alışveriş poşetine atarsın![]()
Kuzenim bi mağazadan alışveriş yapmış pantolon almış satıcı çocuk cebine numarasınınyazıp koymuştu aldığı pantolonun ay ne gülmüştüm iyi taktik sende de işler poşete atarsın çaktırmadan![]()
O geldi ya bi ara anneme yardim etti beni bekledi. Anneme dedi ki mal gelirse bugün yine numaramı verim ara yardıma gelirim dedi gözümün önünde numarasını verdi anneme bende annemden ekledim profiline baktım tek fotosu vardı. Acaba bi ihtimal alırım diye mi verdi kız kafamda deli sorularEğer gelirse diye sen numaranı kağıda yazıp yanında bulundur o gelince alışveriş poşetine atarsın![]()
Kuzenim bi mağazadan alışveriş yapmış pantolon almış satıcı çocuk cebine numarasınınyazıp koymuştu aldığı pantolonun ay ne gülmüştüm iyi taktik sende de işler poşete atarsın çaktırmadan![]()
Kız önce birinin sosyal medyasınından araştır diyorum işte bak ilişki durumuna falan sonra adım atkız ben adım atmaktan korkuyorum adam ya evliyse bırakalım o adım atsın yazsın versin sonra dibi boylamayalım bide üzgünüm evliyim diyormuş
![]()
Bak iştee çocuk sana zarf atmış anla diye sosyal medya açıp ekliyorsun hemen çocuğuO geldi ya bi ara anneme yardim etti beni bekledi. Anneme dedi ki mal gelirse bugün yine numaramı verim ara yardıma gelirim dedi gözümün önünde numarasını verdi anneme bende annemden ekledim profiline baktım tek fotosu vardı. Acaba bi ihtimal alırım diye mi verdi kız kafamda deli sorular![]()
Adanada kaç tane emre var biliyor musun 5 kişiden 1 i emre nerden bulim kız ben bunuBak iştee çocuk sana zarf atmış anla diye sosyal medya açıp ekliyorsun hemen çocuğu![]()
Tatlım annenin telefonundan numarasını al facebook arama çubuğuna yaz arat eskiden bu şekilde bulunurdu hala aynı mı bilmiyorum çünkü bayaaadır face kullanmıyorumAdanada kaç tane emre var biliyor musun 5 kişiden 1 i emre nerden bulim kız ben bunuortamda yokki az önce baktım milyonlarca var adında
Dükkândaki defterde kayıtlı ben telefonuna kaydettim sildim çünkü operasyon yapmam lazım gidipteTatlım annenin telefonundan numarasını al facenoo arama çubuğuna yaz arat eskiden bu şekilde bulunurdu hala aynı mı bilmiyorum çünkü bayaaadır face kullanmıyorum
Yap yap sen gittiğinde o gelmiyor o gittiğinde sen olmuyon bu şekilde kim bilir ne zamana rastlaşacaksınızDükkândaki defterde kayıtlı ben telefonuna kaydettim sildim çünkü operasyon yapmam lazım gidipte![]()
Kız ben şu zamana kadar hiç adım atmadım sendeki cesareti kutluyorum valla ben ona nasıl adım atarım dolaylı yollardan birşey soracakmış gibi karşıma çıkmış gibim dolaylı dolaylı yaniYap yap sen gittiğinde o gelmiyor o gittiğinde sen olmuyon bu şekilde kim bilir ne zamana rastlaşacaksınızen iyisi bir araştır evli falan değilse at adımı ne olacak ben attım bak evliyim şuan kocişimle ben adım atmasam halaa bakışıyor olurduk
![]()
Oo uzakmışsın sen canimNeresindensiniz ben ceyhandayım![]()
Canım bende birtek eşime yaptım zaten çünkü birbirimizi seviyoruz farkındayım ama adam bi türlü konuşmuyor beni görünce gözlerimden alamazdı gözlerini hatta annemle ablam falan gitmiş anneme demiş ki "kadronuz eksik" annemde okulda o demiş annemle konuşurduk herkes bilirdi bakıştığımızı falan ama bu deli yaşı benden büyük diye bende liseliyim diye konuşmazdı bende eehh yeter be dedim ekledim faceden attım msjKız ben şu zamana kadar hiç adım atmadım sendeki cesareti kutluyorum valla ben ona nasıl adım atarım dolaylı yollardan birşey soracakmış gibi karşıma çıkmış gibim dolaylı dolaylı yanihafta sonu operasyon var hadi bakalım
![]()