• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B vitamini bemiks ampul
Bepanthen ampul
Evigen ampul
Badem yağı
Sinameki otu
Malzemeler bunlar saçı yanmış yada saçını sağlıklı tutmak isteyen yumuşamasını ve parlamasını isteyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum. Benim saçım kalçamda siyah ve tek kırık bile yok canlı parlak ve yumuşak. Sinameki otunu aktardan geri kalanını eczaneden temin edebilirsiniz.
Sinameki otundan bir tutam alıp cezvede yarım çay bardağı suda bir iki fokurdayana kadar kaynatıp soğumaya alıp süzün. Kalan malzemeleri içine koyun badem yağından bir tatlı kaşığı ekleyip saçınıza sürün. Ben fısfısla sıkıyorum saçıma. Streçfilmle sarıyorum. 2-4 saat bekletip şampuanla yıkayın harika oluyor :KK36:
Vayyy çok iyiymiş duymuştumm bunu ben bir ara ampulleri kullandim pek fayda görmemiştimm tekrar deneyeyim bakimm 💕

Yaa benimde canım poğaça istedi yarın bende yapım bari şimdi gelememde sana ceyhanda çok uzak😂
Olsun canım uzak da sanki kaç dk sürüyor 40 dk ne olacak atla gel 😂

Tarifi atim istersen çok kolay dereotlu yaptım dün eşim çok sevdi kaynım falan vardı bitti hemen yapta işe götürim jahvaltıda yiyorum güzel olur dedi iki gündür poğaça yapıyorum 🙊😂

Tarifi atim istersen çok kolay dereotlu yaptım dün eşim çok sevdi kaynım falan vardı bitti hemen yapta işe götürim jahvaltıda yiyorum güzel olur dedi iki gündür poğaça yapıyorum 🙊😂
Ellerine sağlık yaz kuzum tarifi onuda deneyim bi bakalım 😘😘

Bende isterim tarif şu anda poğaça yiyorum 😂

Back
X