- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.981
Manyak herşey kısmet ne tribe giriyonAllahım hepiniz evlisiniz böyle tatlı tatlı duruyorsunuz ben evde mi kaldım valla ne bahtsızıımm tribe girdim yine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Manyak herşey kısmet ne tribe giriyonAllahım hepiniz evlisiniz böyle tatlı tatlı duruyorsunuz ben evde mi kaldım valla ne bahtsızıımm tribe girdim yine![]()
Haaa anladımmevet ses seda yok canim olsa zaten durmazdı ki benimkisi
bu iki oldu bir daha olursa Allah korusun mümkün değil tutamam
O adam buraya gelecekManyak herşey kısmet ne tribe giriyonhayırlısı olsun hakkında öyle deme
![]()

Benim hayatım evin içinde geçiyor. Kızımla ilgileniyorum. Havaların düzelmesini bekliyoruz.
Sen neler yapiyosun? Nerelisin, nerede oturuyosun![]()
Gelecek gelecek merak etmeO adam buraya gelecek![]()
Allahım hepiniz evlisiniz böyle tatlı tatlı duruyorsunuz ben evde mi kaldım valla ne bahtsızıımm tribe girdim yine![]()
Daha yaşım ufak 21 de burdaki herkeste o civarda zatenkaç yaşındasın ki evde kalıyorsun![]()
Daha yaşım ufak 21 de burdaki herkeste o civarda zaten![]()
Amin inşallah çokta geç olmasın ama ya kızlar bakalım ne zaman evlenecem adım adım göreceğiz hepberaberaynenerken evleneceğine geç evlen bahtın güzel olsun :)))))))
![]()
Ay delisin yaa hele önce şu adamı bir bul da ondan sonra evliliği düşünAmin inşallah çokta geç olmasın ama ya kızlar bakalım ne zaman evlenecem adım adım göreceğiz hepberaber![]()
Ayy bide o aşama vardı dimi adamı bulacamda sohbet muhabbet sevgili olacaz da ciddiyete girecez de derken ben kafadan 2 yıl atıyorum şu köşeyeAy delisin yaa hele önce şu adamı bir bul da ondan sonra evliliği düşün![]()
Amin inşallah çokta geç olmasın ama ya kızlar bakalım ne zaman evlenecem adım adım göreceğiz hepberaber![]()
Aynen öyle en az iki sene zaten aşağısı olmasın iyi tanıman lazım bu devirde psikopat pislik çok o yüzden önce tanı sonra evlen evlendikten sonra tanımak çok geç oluyorAyy bide o aşama vardı dimi adamı bulacamda sohbet muhabbet sevgili olacaz da ciddiyete girecez de derken ben kafadan 2 yıl atıyorum şu köşeye![]()
Hayatımda yokta gözüme kestirdiğim potansiyel bir eş var 4 yıl önce tanıdığım biriydi karşı karşıya geldik ilk defa geçenlerde şimdi o bizim markete geliyor beni bulamıyor ben gidiyorum o gelmiyor numaralar yok adamı bulmaya çalışıyorum özetlehayatında biri varmı canım :))
Hiç sorma ya öyle bir deneyimim var zor kurtardım kendimi hala da tam kurtabilmiş değilim benden uzak olsun öyleleri artık ya Valla mutlu olmak istiyorumAynen öyle en az iki sene zaten aşağısı olmasın iyi tanıman lazım bu devirde psikopat pislik çok o yüzden önce tanı sonra evlen evlendikten sonra tanımak çok geç oluyor
İnşallah kuzum mutlu olursun sınavını vermiş geçmişsindir inşallahHiç sorma ya öyle bir deneyimim var zor kurtardım kendimi hala da tam kurtabilmiş değilim benden uzak olsun öyleleri artık ya Valla mutlu olmak istiyorum
damdan düşer gb konunuza daldım amaAllahım hepiniz evlisiniz böyle tatlı tatlı duruyorsunuz ben evde mi kaldım valla ne bahtsızıımm tribe girdim yine![]()
Ödediğim bedeller ağır oldu ama iyileşiyorum bende kuzum sizinle sohbet etmek yeniden birinin beni heyecanlandırması çok iyi geliyorİnşallah kuzum mutlu olursun sınavını vermiş geçmişsindir inşallah![]()
Ay maşallah size de aşk meyvenize de maşallah maşallahdamdan düşer gb konunuza daldım amaevlilik çokk güzel birşey ama bu günlerinin de tadını bil 27yaşındayım mayısta 2yıl olcak evlendıgım aşkımız son sürat devam bır de 3aylık kızımız tatlı mı tatlı biiir meyvemız var ama bırcok sorumluluk da beraberınde. ınsan yerı gelıyor wcye gıdemıyor çocuk olunnca. doya doya gezebılmeyı çokk özledık eşimle. aranızda benım gb olan var mı
yani demem o ki daha yaşın da müsait gez toz
![]()