• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayy bide o aşama vardı dimi adamı bulacamda sohbet muhabbet sevgili olacaz da ciddiyete girecez de derken ben kafadan 2 yıl atıyorum şu köşeye 😂
Aynen öyle en az iki sene zaten aşağısı olmasın iyi tanıman lazım bu devirde psikopat pislik çok o yüzden önce tanı sonra evlen evlendikten sonra tanımak çok geç oluyor

hayatında biri varmı canım :))
Hayatımda yokta gözüme kestirdiğim potansiyel bir eş var 4 yıl önce tanıdığım biriydi karşı karşıya geldik ilk defa geçenlerde şimdi o bizim markete geliyor beni bulamıyor ben gidiyorum o gelmiyor numaralar yok adamı bulmaya çalışıyorum özetle 😂

Aynen öyle en az iki sene zaten aşağısı olmasın iyi tanıman lazım bu devirde psikopat pislik çok o yüzden önce tanı sonra evlen evlendikten sonra tanımak çok geç oluyor
Hiç sorma ya öyle bir deneyimim var zor kurtardım kendimi hala da tam kurtabilmiş değilim benden uzak olsun öyleleri artık ya Valla mutlu olmak istiyorum

Allahım hepiniz evlisiniz böyle tatlı tatlı duruyorsunuz ben evde mi kaldım valla ne bahtsızıımm tribe girdim yine :rolleyes:
damdan düşer gb konunuza daldım ama 😅evlilik çokk güzel birşey ama bu günlerinin de tadını bil 27yaşındayım mayısta 2yıl olcak evlendıgım aşkımız son sürat devam bır de 3aylık kızımız tatlı mı tatlı biiir meyvemız var ama bırcok sorumluluk da beraberınde. ınsan yerı gelıyor wcye gıdemıyor çocuk olunnca. doya doya gezebılmeyı çokk özledık eşimle. aranızda benım gb olan var mı😅 yani demem o ki daha yaşın da müsait gez toz 😍

damdan düşer gb konunuza daldım ama 😅evlilik çokk güzel birşey ama bu günlerinin de tadını bil 27yaşındayım mayısta 2yıl olcak evlendıgım aşkımız son sürat devam bır de 3aylık kızımız tatlı mı tatlı biiir meyvemız var ama bırcok sorumluluk da beraberınde. ınsan yerı gelıyor wcye gıdemıyor çocuk olunnca. doya doya gezebılmeyı çokk özledık eşimle. aranızda benım gb olan var mı😅 yani demem o ki daha yaşın da müsait gez toz 😍
Ay maşallah size de aşk meyvenize de maşallah maşallah :KK36::KK200:

Back
X