- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.021
Çok güzel şeyler bunlar ama ya Valla hepiniz çok çok mutlu olursunuz inşallah bende olurumAy Allah kurtarmış bu da sana kötü ama bir tecrübe olmuş. Hayırlı bırı cıkar elbet karsına evlenırsın beben olur nasıl gecer anlamazsın.
Aynen işte eskiden 50 60tlye gıda alırdık e hadi bi 100 tl de deterjan şu bu tutsun max 200 öderdik hepsine şimdiiii ohoooo kartı markette bırakacaz nerdeyse
Cidden öyle yaa nereye kadar böyle devam eder acaba cidden tek maaşla çok zor hele ki kira veya çocuğu olanlar nasıl geçiniyor acabaaynen paranın hiç bir değeri kalmadı hiiçezineler 25 tl şuncacık peynir
Cidden öyle yaa nereye kadar böyle devam eder acaba cidden tek maaşla çok zor hele ki kira veya çocuğu olanlar nasıl geçiniyor acaba
Evet canım benim olişim obilmiyorum canım allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten
resimdeki senin köpeğin mi ya çok tatlı bişeyyyyyyyyyyyyyyyy yicem
Evet canım benim olişim o
Chihuahua ve terrier kırması canım 10 aylık falan bizimkisi tam net bilmiyoruz maalesef bizim aldığımız kişi tam bilmiyorduyaaa cinsi ne benimde oğlum var 8 aylık oldu :)
Fethiyeliyim, fethiyede yaşıyorum canım. Eşim de adanalirizeliyim antalyada yaşıyorum canım sen :)
Karnim ağrıyor.Nasılsınız kızlar
Hayırdır kuzumKarnim ağrıyor.
Regel ağrısı. KuzuHayırdır kuzum
Benim kızım da 3,5 aylık canım. Ayniyizdamdan düşer gb konunuza daldım amaevlilik çokk güzel birşey ama bu günlerinin de tadını bil 27yaşındayım mayısta 2yıl olcak evlendıgım aşkımız son sürat devam bır de 3aylık kızımız tatlı mı tatlı biiir meyvemız var ama bırcok sorumluluk da beraberınde. ınsan yerı gelıyor wcye gıdemıyor çocuk olunnca. doya doya gezebılmeyı çokk özledık eşimle. aranızda benım gb olan var mı yani demem o ki daha yaşın da müsait gez toz
19 aralık kuzucummcanım Allah bağıslasın. benım kızım 24 aralık dogumlu. ya senin :)
Felâket canım çekti.Eki Görüntüle 2254008 Sutlacc getirdim sizlere tatli tatlı yiyin:))
Ahh keske yanimda olsan 2 kisiyoz ama kim yiycek desen 2 güne kalmiyor fazlasiyla yaptin ki size dağıtım keske verebilsem:))Felâket canım çekti.afiyet olsun canım
Yemiş kadar oldum kuzum, eline sağlık.Ahh keske yanimda olsan 2 kisiyoz ama kim yiycek desen 2 güne kalmiyor fazlasiyla yaptin ki size dağıtım keske verebilsem:))
Ama bu regel sancisilan gözüm görmüyor bisi.Yemiş kadar oldum kuzum, eline sağlık.çok güzel olmuş afiyet olsun. ❤
Canım önce benimkisi de çok olurdu ama doğumdan sonra bayağı azaldı. Ayaklarına sıcak su torbası koyuyo musun? Sıcak şeyler iç bol bolAma bu regel sancisilan gözüm görmüyor bisi.
(Kele). Tam bir adanalıyık yaaaaYakın kele ne var sanki 40 dkatla gel karşılarım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?