- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.061
oooo ellerine sağlık kuzum ♥ geçmiş olsun canım ilertme kuzum l.nedem takilyom misafirler vardi cok yoruldum kek cocostar kurabiye hazirladim bide üstüne grip oldum iymii
Yedik :)))Gece gece görmeyeydim iyidi
Uyumak üzereydimbalbocuuu -Adel- melankolimm Pembeemzik Kara_gozlum Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu Tulparr Diktorya Secret -Adel- Finrod Felagund Ask ve isyan AnneAslan gurtmingotam Tulparr Umutlu Anne Bekleyiste KutsalI Ckolatakahve uyuyun canlar öptüm:)
uyu uyu bnde kacarim birazdanUyumak üzereydim
Uyuma gel :))Uyumak üzereydim
imzaben gelemez kuzu banlida birazbalbocuuu -Adel- melankolimm Pembeemzik Kara_gozlum Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu Tulparr Diktorya Secret -Adel- Finrod Felagund Ask ve isyan AnneAslan gurtmingotam Tulparr Umutlu Anne Bekleyiste KutsalI Ckolatakahve uyuyun canlar öptüm:)
Yarasınoooo ellerine sağlık kuzum ♥ geçmiş olsun canım ilertme kuzum l.
Yedik :)))
uyu uyu bnde kacarim birazdan
Karar verinUyuma gel :))
Senin uykun gelmis galiba niye yatiriyin kızı:)))))uyu uyu bnde kacarim birazdan
Bende ayni uyanik gezer oldum:)))Uyku mu gelmiyor bir türlü?
hee unuttum ben oni ama yinede ekledim :)))) gelince yazar:)imzaben gelemez kuzu banlida biraz
Sen ne düşünüyon:)))Karar verin
Nasılsın gülüm.Yarasın
saol balim insalah sabaha iy olurumoooo ellerine sağlık kuzum ♥ geçmiş olsun canım ilertme kuzum l))
Mesajimi aldiysan uyuma ozaman ahahahahUyuyalim mi
uyu didiiimmKarar verin
Aman dikkat et hasta olup ozletme kendini yoksam kimlen konuşurum ben kimse yok bak :))))saol balim insalah sabaha iy olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?