- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.201
Öyle olsaymış daha iyi olurmuş tabii.. neyse kafana göre takıl ..renkli yok ama :))
Sknti yok burda yaslar komusmuyor lafamiza takilan uyan dengi dengine konuşuyor ahaha sende geçsin kiz 20lilerdesin daha ♥
Gitmedim bebekim böcükle tatlişle eskilere Daldık birazzGittin mi hatun ? İyi geceler
Yaaaaa telimin kusuruna bakmaa isteee ahahahahYok canim.onfan demedim akil yasimiz uysun yetr
Ben kovdummu seniiiiitmam kovulduguma gore gidebilirimbunu bekliyordum zaten
Eski günleri mi yâd ettinizGitmedim bebekim böcükle tatlişle eskilere Daldık birazzsen napıyon azsonra giderim ama
bi tekmede sen vurBen kovdummu seniiiii
Konuştukça oluyor kuzum sayfa sayfa 4bin320 sayfa nere sigsin balim ahahahm yerim seniiiDevamli baska sayfa aciliyot sizde de oluyor mu
Hadi git uyu bakimmm yatttt:))))bi tekmede sen vur
bu kez kesin gidiyom ama %100
Evet kuzucum onlarla ilk tanışmalarımEski günleri mi yâd ettiniziyi yapmışsınız..
Bende giderim her an!
Konuştukça oluyor kuzum sayfa sayfa 4bin320 sayfa nere sigsin balim ahahahm yerim seniii
Desene sana mesaj veriyor ben bitiyorum sende gidiyorsun diyeEvet kuzucum onlarla ilk tanışmalarım. Valla ben gitmeden bile şarj gidiyor benim
Öptüm bebemmmhayirli geceler kizlar bn kacdim
İsim çalışmaları ne âlemde ?Evet kuzucum onlarla ilk tanışmalarım. Valla ben gitmeden bile şarj gidiyor benim
Aynen zalim şarjjjDesene sana mesaj veriyor ben bitiyorum sende gidiyorsun diye
Alisirsin ins cabuk lac senelik evlisin.
Askıda akla gelen gönle giren bir isim yok henüzİsim çalışmaları ne âlemde ?
bunuda solup gidiyom geveze kiz oİsim çalışmaları ne âlemde ?
1.5 yil oldu yeni sayilirimAlisirsin ins cabuk lac senelik evlisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?