- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.161
haha biz senle bastan cekilmez ikiliydik kankiss emoji fln
Hatırlamammı bulmaya calışcam yaa okuyacam senle cekilmelerimizi filan ah ahh
hatirlamammi ben o gunleriii etiket ederdim sizi profildeki sohbete konuşurduknerden bulcan kiz onu cok geride kalmisdir ama superdi cocuklugmuzu flan konusmusduk hatirladinmi
gonlumun sultani hoş geldin boncukTatlı anneye tatlı geceler olsun
Insallah skntilar biter kuzum aklimda kalmis kuzim bende klda takılıyorum ev isleri yemek flaan burda zaman geçiyor.Gecen ay olan temiz cikmisti evet ( masaallah hafizana kuzu)..Bu ay olanin bi kismi yarin cikacak,diger kismi cok daha gec. İnsaallah temiz cikar hepsi. Sen iyi misin,napan?
Hatırlamammı bulmaya calışcam yaa okuyacam senle cekilmelerimizi filan ah ahh
Bende bakim bi ya benim profil yada onun olmasi lazim galiba:)))haha biz senle bastan cekilmez ikiliydik kankiss emoji fln
aynen cnm sora topikte toplandikhatirlamammi ben o gunleriii etiket ederdim sizi profildeki sohbete konuşurduk
Yine cocuklukdan acariz yaw canlanir eskiler aahahah ah o saklambaclar yakan toplar seksekler korebeler agahahaynen cnm sora topikte toplandik
Hoşbulmuşam aybalamhatirlamammi ben o gunleriii etiket ederdim sizi profildeki sohbete konuşurdukBlue_Peri :/
gonlumun sultani hoş geldin boncuk
Insallah skntilar biter kuzum aklimda kalmis kuzim bende klda takılıyorum ev isleri yemek flaan burda zaman geçiyor.
Uyanik görünce affetmem hemen taniyalim seni ahaha hoşgeldin ♥Geldimm
Araniza yeni katildim 26 yasindayim evliyim cocuk dusunumuyoruz (olmuyor)Uyanik görünce affetmem hemen taniyalim seni ahaha hoşgeldin ♥
aynen kuzum konsuruz yine. ben ufaktan kacicam daYine cocuklukdan acariz yaw canlanir eskiler aahahah ah o saklambaclar yakan toplar seksekler korebeler agahah
slm güle güle cnmbende uyumadan bi slm vereyim dedim
gordum kuzumbalbocuuu buldum etiketlesim Bak :)
Hayirli geceler cnmslm güle güle cnm
Aleyküm selam moru seven hatunSlm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?