- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #43.401
Bundan sonra dualarmdasin kızöyle canım dualarınıza bnide ekleyin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra dualarmdasin kızöyle canım dualarınıza bnide ekleyin![]()
Bundan sonra dualarmdasin kız ☺rabbim gonlundekini versin inşallah
Öyle canım aşılamadan sonra kendime dikkat etmem gerekirken ben gayet haldır huldur iş yapıyordum mağazada çalışıyordum uzanmalar ağır kaldırmalar ondan oldu ama dediğin gibi kısmeti olsaydı düşmez yaşardı ama işte insan kendini suçluyoröyle deme kuzum olcağı varsa olurdu. sen ne yaptın ki hem
Amin canım benim.amiiinamin canım bütün isteyenlere versin kimsenin kucağnı boş bırakmasın rabbim
Bizim tatilimiz olamaz canım imkansız hayır emekliliği de yok bu işinOooh afiyet olsun bnde yimek yedim birazdan kahve içer yemek yarım uykum var bide uuufff bizim neden izin günümüz yok![]()
O nasıl laf öyle kuzum sen dikkat de etseydin maalesef ki olacaktıÖyle canım aşılamadan sonra kendime dikkat etmem gerekirken ben gayet haldır huldur iş yapıyordum mağazada çalışıyordum uzanmalar ağır kaldırmalar ondan oldu ama dediğin gibi kısmeti olsaydı düşmez yaşardı ama işte insan kendini suçluyor![]()
NedeeeeyyynnnnBizim tatilimiz olamaz canım imkansız hayır emekliliği de yok bu işin![]()
aynen bende öyle diyorum kendime kısmeti olsaydı yaşayacak olsaydı düşmezdi kendime dikkatde etseydim düşerdi diyeO nasıl laf öyle kuzum sen dikkat de etseydin maalesef ki olacaktıonun ömrü de bukadarmis
rabbim inşallah yine nasip eder de yüzün güler insallah ♥
![]()
Parti kur oy verelim başkanNedeeeeyyynnnnbiz çok çalışıyoruz amaaa kızlar söz veriyorum ilerde basbakan olursam hepinize ikişer milyar para baglatacagim
![]()
Maşallah canım8 aylık evliyim canım 1 dış gebelik var
Öyle canım aşılamadan sonra kendime dikkat etmem gerekirken ben gayet haldır huldur iş yapıyordum mağazada çalışıyordum uzanmalar ağır kaldırmalar ondan oldu ama dediğin gibi kısmeti olsaydı düşmez yaşardı ama işte insan kendini suçluyor![]()
aynen bende öyle diyorum kendime kısmeti olsaydı yaşayacak olsaydı düşmezdi kendime dikkatde etseydim düşerdi diyeRabbim kimsenin kucağınınboş bırakmasın cidden insanı çok yoruyor
![]()
Doğru söylüyorsun yok hergün düşünüp üzmüyorum kendimi ama konusu açılınca bi kötü oluyorum sürekliama böylede ömür geçmez seni anlıyorum beki içinden diyorsundur gtmeseydi şöyle böyle olurdu ama hayırlısı öyleymiş demek k.i daha çok büyüyüp kayıp yaşamadın en azından tatlım benimmm
Oy başkağaniz size kurban tabiki oylar BağaParti kur oy verelim başkan![]()
oyunu bana vermeyene zırnık koklatmam Amin kuzum tüm isteyenlerin kucağını tez vakitte doldursuncanım benim üzülme rabbimin Sinama şekli de bu işte
rabbim kucağını doldursun kuzum güzel haberlerini almak nasip olsun
o günler gelecek emin ol belki yarın belki seneye ama gelecek bebeğin
♥
ama rabbim artık bekletmeden versin inşallah
![]()
Amin kuzum aminAmin kuzum tüm isteyenlerin kucağını tez vakitte doldursun![]()
Kız senin adamın yeri belli yurdu belli benimki öyle değil kiAyy sanki 2 sene geçmiş son görüşünün üstünden kuzuum daha 2 hafta olmadı sabbıırr ben napaydım adam 1 sene konuşmadı ben patladım artık![]()
O konuda haklısın ne deyim bilemedimKız senin adamın yeri belli yurdu belli benimki öyle değil ki![]()
Maşallah canım♥ insallah rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür insallah ♥
![]()
Markete geçiyoruz kız bendeki bu şansla gelmiş gitmiştir kesinO konuda haklısın ne deyim bilemedim
Hala bakada mısın naptın