• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle deme kuzum olcağı varsa olurdu. sen ne yaptın ki hem
Öyle canım aşılamadan sonra kendime dikkat etmem gerekirken ben gayet haldır huldur iş yapıyordum mağazada çalışıyordum uzanmalar ağır kaldırmalar ondan oldu ama dediğin gibi kısmeti olsaydı düşmez yaşardı ama işte insan kendini suçluyor 😔

Öyle canım aşılamadan sonra kendime dikkat etmem gerekirken ben gayet haldır huldur iş yapıyordum mağazada çalışıyordum uzanmalar ağır kaldırmalar ondan oldu ama dediğin gibi kısmeti olsaydı düşmez yaşardı ama işte insan kendini suçluyor 😔
O nasıl laf öyle kuzum sen dikkat de etseydin maalesef ki olacaktı :( onun ömrü de bukadarmis :( rabbim inşallah yine nasip eder de yüzün güler insallah ♥️🙏

O nasıl laf öyle kuzum sen dikkat de etseydin maalesef ki olacaktı :KK43: onun ömrü de bukadarmis :KK43: rabbim inşallah yine nasip eder de yüzün güler insallah ♥🙏
aynen bende öyle diyorum kendime kısmeti olsaydı yaşayacak olsaydı düşmezdi kendime dikkatde etseydim düşerdi diye 😔 Rabbim kimsenin kucağınınboş bırakmasın cidden insanı çok yoruyor 😭

ama böylede ömür geçmez seni anlıyorum beki içinden diyorsundur gtmeseydi şöyle böyle olurdu ama hayırlısı öyleymiş demek k.i daha çok büyüyüp kayıp yaşamadın en azından tatlım benimmm

aynen bende öyle diyorum kendime kısmeti olsaydı yaşayacak olsaydı düşmezdi kendime dikkatde etseydim düşerdi diye 😔 Rabbim kimsenin kucağınınboş bırakmasın cidden insanı çok yoruyor 😭
😔canım benim üzülme rabbimin Sinama şekli de bu işte 😔 rabbim kucağını doldursun kuzum güzel haberlerini almak nasip olsun :( o günler gelecek emin ol belki yarın belki seneye ama gelecek bebeğin :( ♥️🙏 ama rabbim artık bekletmeden versin inşallah 🙏😔

ama böylede ömür geçmez seni anlıyorum beki içinden diyorsundur gtmeseydi şöyle böyle olurdu ama hayırlısı öyleymiş demek k.i daha çok büyüyüp kayıp yaşamadın en azından tatlım benimmm
Doğru söylüyorsun yok hergün düşünüp üzmüyorum kendimi ama konusu açılınca bi kötü oluyorum sürekli
Diyorum kendime zaten ya doğup da kaybetseydim ne yapardım diye o yüzden üzülmüyorun artık en azından çalışıyorum

😔canım benim üzülme rabbimin Sinama şekli de bu işte 😔 rabbim kucağını doldursun kuzum güzel haberlerini almak nasip olsun :KK43: o günler gelecek emin ol belki yarın belki seneye ama gelecek bebeğin :KK43:🙏 ama rabbim artık bekletmeden versin inşallah 🙏😔
Amin kuzum tüm isteyenlerin kucağını tez vakitte doldursun 🙏

Back
X