- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.701
Allah Allah enteresan o zaman kuzuö perhiz yapacaksın sen kendi doktorun olacaksın tuzlu yeme ekşi ye bol bolAdamlar teşhisi koydu ilaç vermiyor. Dün sabahta tansiyonum yüksek uyandım bir gün kalp krizi geçirecem öyle inanacaklar
Aynen öyle balımAllah Allah enteresan o zaman kuzuö perhiz yapacaksın sen kendi doktorun olacaksın tuzlu yeme ekşi ye bol bol
Kız gelemedim ki temizlik yaptımgörümcem gelecekti gelmiyomus işi varmış bnde tarihin sen naptın bebeğim
Sorma kuzumSagol kuzum şükür iyi igneden sinra.
Kuzum neyin var.
Sorma kuzumutanıyorum da anlatmaya ama biraz rahatladim akşam korkmuştum
Vallaaaaaa naptınızzzYüzüm gözüm seyirdi resmen heyecandan nası tuhaf oldum bide kahve alırken yanından geçtim ya yüreğim hopladı resmenTulparr
HoşgeldinnnBen yeni uyelim beni de araniza alin
Annemde vardı kız yanından geçtim ya yanlışlıkla biraz çarptım yüreğim hopladı resmen sohbet ettik baya bakıştık falan annemden daha fazla konuşamadık ay kız titriyorum hala biliyor musun bakalım yine gelecek miVallaaaaaa naptınızzz
Canım bende de kist varmış haberim yoktu. Geçen sene patladı, ameliyat oldum. 3 ay sonra hamile kaldım.Bir zamanlar vardı pko ama yaklaşık bir senedir bitti şuan temiz adetim düzenli zaten pko engel değil gebeliğe sakın onu düşünüp stres yapma dr bana öyle dedi pko wngel değil senin stresin daha büyük engel diye o yüzden stres de yapmıyorum artık saldım çayıra mevlam kayıra diyorumeşimde de bi sorun yok bende de kısmet değilmiş olmadı halaa
Yaa hadi bakalım gelir gelir o, oda şimdi hala etkisindedirAnnemde vardı kız yanından geçtim ya yanlışlıkla biraz çarptım yüreğim hopladı resmen sohbet ettik baya bakıştık falan annemden daha fazla konuşamadık ay kız titriyorum hala biliyor musun bakalım yine gelecek mi
Kuzum bende oldum ameliyat ondan sonra geçti zaten pkoCanım bende de kist varmış haberim yoktu. Geçen sene patladı, ameliyat oldum. 3 ay sonra hamile kaldım.
Ay ben aşık oldum galiba allahımm gittim ben şuan iptalimYaa hadi bakalım gelir gelir o, oda şimdi hala etkisindedir
Nasıl yirtikPopomda yırtık var galiba
Ay ben aşık oldum galiba allahımm gittim ben şuan iptalim
Yaaa beni kendime getir valla şuan çok mutluyum allahım ama nasıl ulaşacaz ki birbirimize şimdi gördük tamamda bidaha nasıl olacak ki yada olacak mi ki ay karamsarlığa kapıldımAy hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun kuzum sana gelecek demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?