- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.741
Demekki ben onu anladım ama durduk yere anlattı bunu ima mi etti anlamadım şimdi eve gidiyorum havadaki aşk kokusuna elvedaa
7 yıllık falan balımbnce öyle seni önceden fark ettiğini belli etmiş market kaç yıllık
7 yıllık falan balım
Yıl değilde ay 1 ay önce vardıyaa kaç yıldır erkek ark yok :)
İnşallah kuzum değildir büyük ihtimalleAy inş oda boş değildir tek taraflı değildir inş inş
Balım sen ne sordun anlamadım kız cevap verdim de yanlış cevap verdim sankisen hiç onu fark etmemişsn
İnşallahh çok aminİnşallah kuzum değildir büyük ihtimalle
Kıızz çocuk sana bildiğin hala ilgiliyim demiş ve bugünün devamı gelir benceİnşallahh çok amin
Neeee geldimiii gordunmu konistinmuuuİnşallahh çok amin
Hoş geldinnnAsklarim bennn geldimmmm
NapiyoN ballimmmHoş geldinnn
Yarında ordayım görmek istiyorsa eğer denk gelmeye çalışır diniKıızz çocuk sana bildiğin hala ilgiliyim demiş ve bugünün devamı gelir bence
Hoş geldinAsklarim bennn geldimmmm
Ne yapim eve yeni geldim annemin kolunda lif yırtılması olmuş hareket ettirmemesi lazımmış gittim yemek bulaşık falan yeni geldim eveNapiyoN ballimmm
Gelir gelirYarında ordayım görmek istiyorsa eğer denk gelmeye çalışır dini
Eveeeet geldi ve benim heyecandan elim ayağım boşaldı resmen yüzüm gözüm bile seyirdi diyebilirim tatlı tatlı bakıştık annem vardı sohbet ettik biraz kaldı orda sonra gitti ay çok mutlu oluyorum onu düşündükçeNeeee geldimiii gordunmu konistinmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?