- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.941
Cok sukur iyiyim cnm :)Iyim sen nasılsın canım benim
kocamannn optummm bilee teyzeesiiiYerim onu öp benim için annesi❤
Bitanemmm iyiyimde sana nolmuş yahu
kuzum cankuşum balimmm ❤
agzini yuzunu yidigiiiimmmmmBitanemmm iyiyimde sana nolmuş yahu
kuzum cankuşum balimmm ❤
Yirim seniagzini yuzunu yidigiiiimmmmm
Hemoroidim yoktu, doktora cuma günü gidebilirim en erkenHemeroid mi var canım?
Geçmiş olsun.
Doktora gittin mi?
Geçmiş olsun canım benim inşallah kötü birşey yokturHemoroidim yoktu, doktora cuma günü gidebilirim en erken, kendimi dinliyorum bir ilerleme olursa daha erken gidicem. Öyle iste. Senle tanışmıyoruz sanırım. Elif ben 22 yaşındayım 2.5 senelik evliyim çocuğum yok
Balım sen ne sordun anlamadım kız cevap verdim de yanlış cevap verdim sanki
balbocuuu @adel8893 @melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa__ @Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek @imzaben @mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ebiharihem balbocuuu @Tulparr @Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsS @BeautifulAnne1906 @Memleketsevdalisi @Kutsalll Enerjiii @KutsalI @Finr hayırlı aksamalar ballar
Sürekli kabizim sürekli çok ıkınmak zorunda kalıyorum yoksa yapamıyorum. Tuvaletim olduğu halde yapamıyorum, bu sefer çok da zorlamamıştım, ama bi garip hissettim kendimi ıslaklık oldu bir anda. Kanın resmen icimden aktığını hissettim
MucksHadi kuzum afiyet olsun sana
duZelir inşallah balim ggrilere donmissin yaw hayirdirr.Amu oylemi kuzum sorma teyzesi öyle ağlıyoruyumuyo da pestilim çıktı
heeee ondan yaww ahajjaajjaKız o bisküvi arası lokum değil mi
ben hersey diyom arkasindan ahahahha :) yuze dememde tabiki:))Kuzum sen adam diyor sun ya. Esine benim bir komsum var cok sevdigim. Oda oyle diyor. Her dediginde komsum aklima geliyor
kuzum gecen benimde 1hafta kan geldi kabizdim ufak sede bile akiyordu kortum hatta aciyordu yaparken bile suan düzeldi bir haftayoda geçti korkma kuzum insallah bişey yoktur balm.Sürekli kabizim sürekli çok ıkınmak zorunda kalıyorum yoksa yapamıyorum. Tuvaletim olduğu halde yapamıyorum, bu sefer çok da zorlamamıştım, ama bi garip hissettim kendimi ıslaklık oldu bir anda. Kanın resmen icimden aktığını hissettim
Günaydın canımHayırlı geceler
.Sorma kuzum dün birden kan geldi, yukarda anlattım zaten uzun uzunkorkup buraya yazmıştım herkes uyumuştu. Ben de bayağı korktum ağladım falan. Sabaha kadar oturdum bekledim. Kan kesildi ben de uyudum
Hoşgeldin canim aramiza.Sohbet edelim iyi olur valla arkadaşlar
Günaydın canım şükür iyiyom kkda takılıyorum sen nasılsın Boncuğum♥Hayırlı akşamlar kuzucum. Nasılsın❤
Günaydın canımiyi geceler kızlar
Günaydın canım benim ♥günaydın canım
Günaydin balım siz gelene kadar ben uyumuşumişte geldim burdayım günaydın canım :)
Günaydin balım siz gelene kadar ben uyumuşum
Yok annem bu kadar uyuduktan sonra genelde zombiye dönüyorumgüzellik uykusu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?