- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.901
Öyle deme canımmm ya. Kaç ders kaldı pekiBiter diye düşündüm ama biraz rehavete kapıldım. Salaklık iste
AhahahHahah aynennbende öyle yapıyorum alttan alıyorum da sonunda fena patlamam inşallah
Tek dersÖyle deme canımmm ya. Kaç ders kaldı peki
Şuan nasılsın dr gittin mi kuzum benimSorma kuzum dün birden kan geldi, yukarda anlattım zaten uzun uzunkorkup buraya yazmıştım herkes uyumuştu. Ben de bayağı korktum ağladım falan. Sabaha kadar oturdum bekledim. Kan kesildi ben de uyudum
Gitmedim sınavımı bekliyorum kuzum, ameliyat falan derlerse sınavdan kalırım. Sınavı bekliyorum. Hâlâ kacak var Çok huzursuzum ama bu sefer de kalırsam eşim ailem falan çok laf edecek. Zaten 1 kere kaldımŞuan nasılsın dr gittin mi kuzum benim
Ayyy sabır lazım valla ya çok ters bir bilsen beni fitik ediyor ama çok seviyorum gerçektenAhahahpatlama patlama güzelce konuş böyle yapma diye. Hatta ben demistim ki bu saatten sonra kesinlikle karşı cins kelimesini ağzına almıyorsun. Ben duymak istemiyorum demistim
Ay kötü olmuş ya inşallah verirsin bu sefer. Canım konuyu bırak cıkmış sorular var onları indir çözTek ders2. Kez kalmış olucam kalırsam
Evliyken okumak çok zorAy kötü olmuş ya inşallah verirsin bu sefer. Canım konuyu bırak cıkmış sorular var onları indir çöz
Zordur tabi canım olmazmı ah ahh. İyi yapmışsın canım rica ederim ne demek başarılar Rabbim yardımcın olsunEvliyken okumak çok zorhele benim gibi dikkat dağınıklığı olan biri için oturup çalışmak daha zor. Çıkmış çözmeye başladım bugün ben de . Sağol kuzum ❤
Coook anlatsam roman olur. Hatta bir ara hatırlat anlatayım gülelimAyyy sabır lazım valla ya çok ters bir bilsen beni fitik ediyor ama çok seviyorum gerçektenniye kız yine bir kıskançlık vakasımı yaşadın sen
aminn aminn güzel kuzum hep birlikte inşallahZordur tabi canım olmazmı ah ahh. İyi yapmışsın canım rica ederim ne demek başarılar Rabbim yardımcın olsun
Canım erteleme derim sana git bakil. Ameliyat derse ona göre hareket edersin.Gitmedim sınavımı bekliyorum kuzum, ameliyat falan derlerse sınavdan kalırım. Sınavı bekliyorum. Hâlâ kacak var Çok huzursuzum ama bu sefer de kalırsam eşim ailem falan çok laf edecek. Zaten 1 kere kaldım
Tamam tatlımmm bekliyorum mutlakaCoook anlatsam roman olur. Hatta bir ara hatırlat anlatayım gülelimşimdi derse geçicem ama konuşuruz yine ❤
Hadi yaCanım erteleme derim sana git bakil. Ameliyat derse ona göre hareket edersin.
Bak benim kaynimda da kanama filan olmuş gitmemis dr bundan 3 ay önce gitti dr kıl dönmesi dedi ama iltihap olduğu için ameliyat yapmadı. Şimdi 3 aydır onun kuruması bekleniyo ki olsun. Geç kalmanın zararları. 3 aydır çocuk cekiyo vala
Valla canım sağlık bu erteleme utanma olmaz kısa zamanda git bakil ona göre hareket edersin zaten sorun neyse önlemi önceden alınsın geç kalınmadan. Örnek yakiminda çünkü kuzum ❤Hadi yanapsam bilemiyorum ki tıpta utanma olmaz ama hocam dediğim insana kendimi muayene ettircem resmen. Aklıma bin türlü şey geliyor doktora gitmemek için bahane
Bilmiyorum tam neyden cekindigimi. Her şey gözümde büyüyor. Korkuyorum galibaValla canım sağlık bu erteleme utanma olmaz kısa zamanda git bakil ona göre hareket edersin zaten sorun neyse önlemi önceden alınsın geç kalınmadan. Örnek yakiminda çünkü kuzum ❤muayaneden mi cekiniyon
Korkma cekinme. Bende alttan muayaneden cekinir korkardım nasıl olcak derdim. Ama oldu yani korkulacak çekinecek kadar bişey yokmus.Bilmiyorum tam neyden cekindigimi. Her şey gözümde büyüyor. Korkuyorum galiba
Dogru söylüyorsun. Eğer kotulesirsem hemen gidicem. Ama bir değişme olmazsa veya azalırsa cuma günü sınav sonrası gidicem inşallahKorkma cekinme. Bende alttan muayaneden cekinir korkardım nasıl olcak derdim. Ama oldu yani korkulacak çekinecek kadar bişey yokmus.
Sohbet edelim iyi olur valla arkadaşlarselam ponciklerim ben acmazsam olmazdi içimde kalırdı sohbetin dibine dibine vuralım hadi gelin cikin cikin gelin herkes davetlidir♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?