Hahah aynenn bende öyle yapıyorum alttan alıyorum da sonunda fena patlamam inşallah
Ahahah patlama patlama güzelce konuş böyle yapma diye. Hatta ben demistim ki bu saatten sonra kesinlikle karşı cins kelimesini ağzına almıyorsun. Ben duymak istemiyorum demistim

Sorma kuzum dün birden kan geldi, yukarda anlattım zaten uzun uzun korkup buraya yazmıştım herkes uyumuştu. Ben de bayağı korktum ağladım falan. Sabaha kadar oturdum bekledim. Kan kesildi ben de uyudum
Şuan nasılsın dr gittin mi kuzum benim

Şuan nasılsın dr gittin mi kuzum benim
Gitmedim sınavımı bekliyorum kuzum, ameliyat falan derlerse sınavdan kalırım. Sınavı bekliyorum. Hâlâ kacak var Çok huzursuzum ama bu sefer de kalırsam eşim ailem falan çok laf edecek. Zaten 1 kere kaldım

Ahahah patlama patlama güzelce konuş böyle yapma diye. Hatta ben demistim ki bu saatten sonra kesinlikle karşı cins kelimesini ağzına almıyorsun. Ben duymak istemiyorum demistim
Ayyy sabır lazım valla ya çok ters bir bilsen beni fitik ediyor ama çok seviyorum gerçekten niye kız yine bir kıskançlık vakasımı yaşadın sen

Ay kötü olmuş ya inşallah verirsin bu sefer. Canım konuyu bırak cıkmış sorular var onları indir çöz
Evliyken okumak çok zor hele benim gibi dikkat dağınıklığı olan biri için oturup çalışmak daha zor. Çıkmış çözmeye başladım bugün ben de . Sağol kuzum

Evliyken okumak çok zor hele benim gibi dikkat dağınıklığı olan biri için oturup çalışmak daha zor. Çıkmış çözmeye başladım bugün ben de . Sağol kuzum
Zordur tabi canım olmazmı ah ahh. İyi yapmışsın canım rica ederim ne demek başarılar Rabbim yardımcın olsun

Ayyy sabır lazım valla ya çok ters bir bilsen beni fitik ediyor ama çok seviyorum gerçekten niye kız yine bir kıskançlık vakasımı yaşadın sen
Coook anlatsam roman olur. Hatta bir ara hatırlat anlatayım gülelim şimdi derse geçicem ama konuşuruz yine

Gitmedim sınavımı bekliyorum kuzum, ameliyat falan derlerse sınavdan kalırım. Sınavı bekliyorum. Hâlâ kacak var Çok huzursuzum ama bu sefer de kalırsam eşim ailem falan çok laf edecek. Zaten 1 kere kaldım
Canım erteleme derim sana git bakil. Ameliyat derse ona göre hareket edersin.
Bak benim kaynimda da kanama filan olmuş gitmemis dr bundan 3 ay önce gitti dr kıl dönmesi dedi ama iltihap olduğu için ameliyat yapmadı. Şimdi 3 aydır onun kuruması bekleniyo ki olsun. Geç kalmanın zararları. 3 aydır çocuk cekiyo vala

Hadi ya napsam bilemiyorum ki tıpta utanma olmaz ama hocam dediğim insana kendimi muayene ettircem resmen. Aklıma bin türlü şey geliyor doktora gitmemek için bahane

Hadi ya napsam bilemiyorum ki tıpta utanma olmaz ama hocam dediğim insana kendimi muayene ettircem resmen. Aklıma bin türlü şey geliyor doktora gitmemek için bahane
Valla canım sağlık bu erteleme utanma olmaz kısa zamanda git bakil ona göre hareket edersin zaten sorun neyse önlemi önceden alınsın geç kalınmadan. Örnek yakiminda çünkü kuzum ❤ muayaneden mi cekiniyon

Bilmiyorum tam neyden cekindigimi. Her şey gözümde büyüyor. Korkuyorum galiba

Bilmiyorum tam neyden cekindigimi. Her şey gözümde büyüyor. Korkuyorum galiba
Korkma cekinme. Bende alttan muayaneden cekinir korkardım nasıl olcak derdim. Ama oldu yani korkulacak çekinecek kadar bişey yokmus.

Korkma cekinme. Bende alttan muayaneden cekinir korkardım nasıl olcak derdim. Ama oldu yani korkulacak çekinecek kadar bişey yokmus.
Dogru söylüyorsun. Eğer kotulesirsem hemen gidicem. Ama bir değişme olmazsa veya azalırsa cuma günü sınav sonrası gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…