- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.241
İnşallah Kuzum hastayım hastalığım gecsin hepinizin adına yasin okucam ad ettim .İnşallah canım çok çok çok aminn kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Rabbim❤
Ayy canım benim Allah ağzından duysun inşallahİnşallah Kuzum hastayım hastalığım gecsin hepinizin adına yasin okucam ad ettim .
Adet canım ay fena ağrı cektim geçti ağrı şükür sağol tatlım.Ayy canım benim Allah ağzından duysun inşallahgeçmiş olsun neyin var adet mi grip falan mı
Mevsim dönümü ya benimde günüme 5 6 gün var 10 güne yakındır göğüs ağrısı çekiyorum şişti koluma kadar vuruyor ağrısı bi garip oldum bu ay sadece göğüslerde ağrı var kasıklarda pek bi belirti yok daha mevsim geçişi sanırım herkes bi tuhafAdet canım ay fena ağrı cektim geçti ağrı şükür sağol tatlım.
Hadiyaa oda kötüymüş Benim genelde kasıklarım ağrır bide baş ağrısı eşlik etti bugün tam oldu.Mevsim dönümü ya benimde günüme 5 6 gün var 10 güne yakındır göğüs ağrısı çekiyorum şişti koluma kadar vuruyor ağrısı bi garip oldum bu ay sadece göğüslerde ağrı var kasıklarda pek bi belirti yok daha mevsim geçişi sanırım herkes bi tuhaf
Aynen benim ilk göğüslerim ağrır ama bu sefer daha bi tuhaf oldum koluma kadar indi ağrı gece uyuyamıyorum ne tarafana dönsem ağrıyor dün hele kalp krizi geçiriyorum sandım o derece nabzımı falan ölçtüm düşünHadiyaa oda kötüymüş Benim genelde kasıklarım ağrır bide baş ağrısı eşlik etti bugün tam oldu.
Ohh afiyet olsun canım senin prenses o kadar büyük müydü kiBi duş aldım çıktım baba kız çekirdek yiyomuş oturdum bende citliyom.
Bu ayın 22 sinde 3 yasında olacak ablasıOhh afiyet olsun canım senin prenses o kadar büyük müydü ki
Kız vallamı ay şükür ozaman ya benim kasıklardaki ağrıya ,iyi dayanmışsın tatlım.Aynen benim ilk göğüslerim ağrır ama bu sefer daha bi tuhaf oldum koluma kadar indi ağrı gece uyuyamıyorum ne tarafana dönsem ağrıyor dün hele kalp krizi geçiriyorum sandım o derece nabzımı falan ölçtüm düşünşişti bildiğin olaydım da kurtulaydım diyorum
Aynen kuzum diyorum ya normalde ağrır da bu sefer normalden fazla galiba zorladım kendimi iş yaparken ya da üşüttüm oda eklendi gibiKız vallamı ay şükür ozaman ya benim kasıklardaki ağrıya ,iyi dayanmışsın tatlım.
Oyy maşAllahh kuzuma kocaman abla olmuşBu ayın 22 sinde 3 yasında olacak ablası
Üşütmüşsündür tatlım benimde genelde üşütünce ağrır kasığım.dikkat et kendine havalar bi öyle bi böyle zatenAynen kuzum diyorum ya normalde ağrır da bu sefer normalden fazla galiba zorladım kendimi iş yaparken ya da üşüttüm oda eklendi gibi
Senin kaçı ki Kuzum :)Oyy maşAllahh kuzuma kocaman abla olmuşsenin kızla iki gün farkla aynı burç olamamışız
Aynen yaa bi oturmadı havalar öğlen sıcak ikindiden sonra serinliyorÜşütmüşsündür tatlım benimde genelde üşütünce ağrır kasığım.dikkat et kendine havalar bi öyle bi böyle zaten
10 Nisan kuzumSenin kaçı ki Kuzum :)
Tam dikkat edilmesi gereken zamanAynen yaa bi oturmadı havalar öğlen sıcak ikindiden sonra serinliyor
Aynen adananın sıcağını bilirmisin öğlen yakıyor ama ikindiden sonra serinliyor alışık değilik bizTam dikkat edilmesi gereken zaman
Anaaam seninde yaklaştı doğum günün10 Nisan kuzum
Burada öyle aslen nerelisin bakımAynen adananın sıcağını bilirmisin öğlen yakıyor ama ikindiden sonra serinliyor alışık değilik biz
AdanaBurada öyle aslen nerelisin bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?