Adet canım ay fena ağrı cektim geçti ağrı şükür sağol tatlım.
Mevsim dönümü ya benimde günüme 5 6 gün var 10 güne yakındır göğüs ağrısı çekiyorum şişti koluma kadar vuruyor ağrısı bi garip oldum bu ay sadece göğüslerde ağrı var kasıklarda pek bi belirti yok daha mevsim geçişi sanırım herkes bi tuhaf

Hadiyaa oda kötüymüş Benim genelde kasıklarım ağrır bide baş ağrısı eşlik etti bugün tam oldu.

Hadiyaa oda kötüymüş Benim genelde kasıklarım ağrır bide baş ağrısı eşlik etti bugün tam oldu.
Aynen benim ilk göğüslerim ağrır ama bu sefer daha bi tuhaf oldum koluma kadar indi ağrı gece uyuyamıyorum ne tarafana dönsem ağrıyor dün hele kalp krizi geçiriyorum sandım o derece nabzımı falan ölçtüm düşün şişti bildiğin olaydım da kurtulaydım diyorum

Kız vallamı ay şükür ozaman ya benim kasıklardaki ağrıya ,iyi dayanmışsın tatlım.

Aynen kuzum diyorum ya normalde ağrır da bu sefer normalden fazla galiba zorladım kendimi iş yaparken ya da üşüttüm oda eklendi gibi
Üşütmüşsündür tatlım benimde genelde üşütünce ağrır kasığım.dikkat et kendine havalar bi öyle bi böyle zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…