- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.281
Allah bağışlasın masallahSağol tatlım benim bi tane de büyük kızım var 12 yaşında
Günaydın canım nasılsınMerhabalar, günaydın herkesee
Amin canım hepimizin inşallahAllah bağışlasın masallah♥♥ iki yavrun var Allah bahtlarini açık kaderlerini güzel etsin ♥
Kız kaynananın misafirleri gelicek önce güzelleşim oraya gidim çarşı işim yarınHayat sana güzel kuzum
Kuaförden sonra kaynanayı napacan kız çarşı avm dolaş
Misafir varsa tabi kuzum süslenip püslenmek lazım göz hatun görsünKız kaynananın misafirleri gelicek önce güzelleşim oraya gidim çarşı işim yarın
Bende oturuyom neydim aynen akşama yemek fikirleri alaknapiyonuz kızlar temizlik bitti bnde siz ne alemde sinizgelin de akşam yemeği düşünelim ancak buluruk zaten Sadecebirisiyim -Adel- Diktorya Secret balbocuuu T Tatlianne20 Tulparr minik kalp0753 Reyyan__ Minik Duduklu Tencere Kmsl Hnd
Oh en güzel şey oturmak yatmakBende oturuyom neydim aynen akşama yemek fikirleri alak
Tabi gusel şey tadını çıkarıyorum simdidenOh en güzel şey oturmak yatmak♥
bnde balkondan kizi seyrettiriyorum disariya bayiliyornapiyonuz kızlar temizlik bitti bnde siz ne alemde sinizgelin de akşam yemeği düşünelim ancak buluruk zaten Sadecebirisiyim -Adel- Diktorya Secret balbocuuu T Tatlianne20 Tulparr minik kalp0753 Reyyan__ Minik Duduklu Tencere Kmsl Hnd
@kahvesevmemben
napiyonuz kızlar temizlik bitti bnde siz ne alemde sinizgelin de akşam yemeği düşünelim ancak buluruk zaten Sadecebirisiyim -Adel- Diktorya Secret balbocuuu T Tatlianne20 Tulparr minik kalp0753 Reyyan__ Minik Duduklu Tencere Kmsl Hnd
@kahvesevmemben
Ben simdik alisverise cikcam evde bikac eksik var onlari alcamnapiyonuz kızlar temizlik bitti bnde siz ne alemde sinizgelin de akşam yemeği düşünelim ancak buluruk zaten Sadecebirisiyim -Adel- Diktorya Secret balbocuuu T Tatlianne20 Tulparr minik kalp0753 Reyyan__ Minik Duduklu Tencere Kmsl Hnd
@kahvesevmemben
Hiç sorma bizimki de camın önünden inmek istemiyobnde balkondan kizi seyrettiriyorum disariya bayiliyor
Oooh öyle kv öperim benbende temizliği dün yaptım yarım yamalak
neyse olsundu
kv'dende yemek aldım kuru fasulye ve pilav
En sevdiğim şey alışverişBen simdik alisverise cikcam evde bikac eksik var onlari alcam
Tabi kuzum bol bol yat sen sonra görürsün yatmayıTabi gusel şey tadını çıkarıyorum simdiden
benimkide veryom 5dk sora al durmuyo diyo deli ediyo beni ama sevmeye gelince cnm kizim herseyimHiç sorma bizimki de camın önünden inmek istemiyoo yüzden eşim izinliyken veriyorum eline camın önünde sıkıntıdan patladim al kızı diyo almıyorum iskerimi yapıyorum çıldıriyo
Aynn kuzum aynı hepsi aynı bu erkek milletininbenimkide veryom 5dk sora al durmuyo diyo deli ediyo beni ama sevmeye gelince cnm kizim herseyim
Oooh öyle kv öperim benbugün yatşdasin yani
Oh oh çok iyiaynen eve gidip hazır yemeğimi yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?