- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.421
Tam beni unutmuşsun yazacaktım baktım bende varım. Bildirimi görmedim demekki.balbocuuu @adel8893 melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa__ Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret @mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem @ehlimuhabbet @Cennetul Mualla @Ada duru @AnneAslan @Boncukhanim @Madammor @Brunello Cicinelli @EternaaLLove ByNkoaLa @BeautifulAnne1906 @adel8893 Tulparr @Kutsalll Enerjiii Kmsl Hnd Sadecebirisiyim @KutsalI @BlueCape basinozin belasi geldi:))
Kaçıncı defa izliyorsunTatlış belaa ❤ uyumadım yaprak dökümü izliyorum
İlkini pek izlememiştim ilk sayılırKaçıncı defa izliyorsun
Kuzum uğur böceğim doğdubalbocuuu @adel8893 melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa__ Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret @mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem @ehlimuhabbet @Cennetul Mualla @Ada duru @AnneAslan @Boncukhanim @Madammor @Brunello Cicinelli @EternaaLLove ByNkoaLa @BeautifulAnne1906 @adel8893 Tulparr @Kutsalll Enerjiii Kmsl Hnd Sadecebirisiyim @KutsalI @BlueCape basinozin belasi geldi:))
Tatli belabalbocuuu @adel8893 melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa__ Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret @mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem @ehlimuhabbet @Cennetul Mualla @Ada duru @AnneAslan @Boncukhanim @Madammor @Brunello Cicinelli @EternaaLLove ByNkoaLa @BeautifulAnne1906 @adel8893 Tulparr @Kutsalll Enerjiii Kmsl Hnd Sadecebirisiyim @KutsalI @BlueCape basinozin belasi geldi:))
balbocuuu @adel8893 melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa__ Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret @mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem @ehlimuhabbet @Cennetul Mualla @Ada duru @AnneAslan @Boncukhanim @Madammor @Brunello Cicinelli @EternaaLLove ByNkoaLa @BeautifulAnne1906 @adel8893 Tulparr @Kutsalll Enerjiii Kmsl Hnd Sadecebirisiyim @KutsalI @BlueCape basinozin belasi geldi:))
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünKuzum uğur böceğim doğdu
Günaydın yazayım da o saatte uyuduğumu bilbalbocuuu @adel8893 melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa__ Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret @mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem @ehlimuhabbet @Cennetul Mualla @Ada duru @AnneAslan @Boncukhanim @Madammor @Brunello Cicinelli @EternaaLLove ByNkoaLa @BeautifulAnne1906 @adel8893 Tulparr @Kutsalll Enerjiii Kmsl Hnd Sadecebirisiyim @KutsalI @BlueCape basinozin belasi geldi:))
Yok uyumadim gece kusuyuz
Oyyyy kuzuma ❤Ask olsun be belası
Tatlış belaa ❤ uyumadım yaprak dökümü izliyorum
Tam beni unutmuşsun yazacaktım baktım bende varım. Bildirimi görmedim demekki.
Ayy gece gece günahını aldım iyi mi
Kuzum uğur böceğim doğdu
Tatli bela
Kız anam bu saatte ne işin var burda
Kızlar günaydın
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Günaydın bitanelerim ♥Günaydın yazayım da o saatte uyuduğumu bil
Nasılsın canım miden nasıl olduGünaydın balım
Daha iyiyim kuzum dün doktor normal dedi ilaç vermediNasılsın canım miden nasıl oldu
Allah anali babali buyütsün insallah❤Kuzum uğur böceğim doğdu
Günaydınlar fıstıklarrrr eşim geliyor kac gundur yoktu egitimdeydi cokkk mutluyuz❤❤❤❤❤Günaydın bitanelerim ♥
Uyumuşum kuzum ya!balbocuuu @adel8893 melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa__ Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret @mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem @ehlimuhabbet @Cennetul Mualla @Ada duru @AnneAslan @Boncukhanim @Madammor @Brunello Cicinelli @EternaaLLove ByNkoaLa @BeautifulAnne1906 @adel8893 Tulparr @Kutsalll Enerjiii Kmsl Hnd Sadecebirisiyim @KutsalI @BlueCape basinozin belasi geldi:))
İyi çok şükür canım dikkat et yine de sen dün çarşıya çıkıcaktım yağmur yağdı çıkamadım şimdi hazırlandım prenseslerle gezicemDaha iyiyim kuzum dün doktor normal dedi ilaç vermedisen nasılsın prenseslerim nasıl
Ay ben seni yerim tatlı belabalbocuuu @adel8893 melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa__ Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret @mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem @ehlimuhabbet @Cennetul Mualla @Ada duru @AnneAslan @Boncukhanim @Madammor @Brunello Cicinelli @EternaaLLove ByNkoaLa @BeautifulAnne1906 @adel8893 Tulparr @Kutsalll Enerjiii Kmsl Hnd Sadecebirisiyim @KutsalI @BlueCape basinozin belasi geldi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?