- 7 Ocak 2018
- 27.656
- 80.243
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.401
İyiyim tatlı. Sen nasılsın çarşıya çıkacaktım yağmur biraz atıştırdı çıkamadımKızçelerim nasılsınız
Ohhhhh misssssssYemeği fırına koydum çok iyiyim şimdioturuyorum kuzum sen nasılsın
Yaaaa niye temizliğe karışıyor ki. Benim eşim evi b.k götürse biley demezAhaha bnde öyle düşünüyorum adelimeşim de diyo ki madem Ramazan'ı bekliyon askm biraz daha bekle kış temizliği yap diyo haykiriyorum
Maşallah canım en güzel doğumgünü hediyesi mutlu yıllara canım şimdidednYaşlanmaya daha çok var kız dur daha şunun şurasında yarın 31 olacam
Kan pıhtılaşması için iğnem bitti canım onun için gittim keseyi de gördük gibi
Teşekkürler bi tanemİyiyim tatlı. Sen nasılsın çarşıya çıkacaktım yağmur biraz atıştırdı çıkamadım
Ohhhhh misssssss
Yaaaa niye temizliğe karışıyor ki. Benim eşim evi b.k götürse biley demez
Maşallah canım en güzel doğumgünü hediyesi mutlu yıllara canım şimdidedn❤❤
En güzel hediyeBeş bile olmadık teyzesi 4+5 iziğnem bitti ama doğuma kadar vurulacam kuzum yazın mor rengi moda yapacam kendime o benim ömrümün hediyesi olacak kısmetse
İnşallahhh kuzum o sağlıklı olsun yeter banaEn güzel hediyeolsun kuzum geçer o morluklar insallah tek sen ve bebeğin sağlıklı olun ♥
Iyi demis enişteAhaha bnde öyle düşünüyorum adelimeşim de diyo ki madem Ramazan'ı bekliyon askm biraz daha bekle kış temizliği yap diyo haykiriyorum
Bugün gelmedim puralara pekIyi demis enişte
Orada güzel benim hesabim yok ama indrip videolara bakıyorum çok komik şeyler varBugün gelmedim puralara pektiktokda gezdim
Bnim.de yok kız öyle geziyomOrada güzel benim hesabim yok ama indrip videolara bakıyorum çok komik şeyler var
Bende ayniUyku tutmuyor
Kalp kalne karşı sen8 etiket edecektim duvarin kapali sonra uymustur dedim etmedimNasilsiniz kizlar
Yok uyumadim gece kusuyuzKalp kalne karşı sen8 etiket edecektim duvarin kapali sonra uymustur dedim etmedim
Oyyyy kuzumabalbocuuu -Adel- melankolimm Pembeemzik @Rumeysa__ Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ebiharihem Ehlimuhabbet Cennetul Mualla Ask ve isyan AnneAslan M Mertmom Eva B Brunello Cicinelli EternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ -Adel- Tulparr Umutlu Anne Bekleyiste Kmsl Hnd Sadecebirisiyim KutsalI Ckolatakahve basinozin belasi geldi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?