- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #45.261
Canımsın sen bnim ya canımın cineri bitanemoh oh çok sevindim
nasılsın napiyon deli kız seni
♥
![]()
napayım kız oturuyorum iş yerinde işte :) sen napıyorsun bakayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımsın sen bnim ya canımın cineri bitanemoh oh çok sevindim
nasılsın napiyon deli kız seni
♥
![]()
Kolay gelsin kuzumnapayım kız oturuyorum iş yerinde işte :) sen napıyorsun bakayım![]()
10-11 falan. Hep şey gibi geliyo bana sen henüz emeklerken o koşmayı biliyo ve seni de o levela çekmek istiyo sen lunapark derken o onu yapmış oluyo ve saçma geliyo falan gibime geliyoKaç yaş vardı aralarında
Kolay gelsin kuzumbnde napiyim kızı uyuttum uzanıyorum öyle yemeğim de var .baya yattım bugün iş guc hak getire zaten
![]()
Benim yatılı misafir olduğundan hep toplu bi kaç gündür eşimin gözler mutluluktan yaşlıooo al bndende o kdr dün mutfağı toplamadım yattım uyudumeşim gece eve gelmiş neymış bu evin haliymiş
sanane be adam ye yemeğini geç karşıyaevde mutfak beni bekler :/((((((((((
Benim yatılı misafir olduğundan hep toplu bi kaç gündür eşimin gözler mutluluktan yaşlı![]()

Nedense 3 çeşiti okuyunca içli köfte yapasım geldibende geçen 3 çeşit yemek yaptımbunları neye borçluyuz dior
içimden geldi yaptık
yapsak suç yapmasak suç
ben anlamıyom bu herifleriD:
![]()
Nedense 3 çeşiti okuyunca içli köfte yapasım geldi![]()
Sadece yapasım geldi tabiki yapmicam ahahaoo içli köfte zahmetli kız :))
hamaratliğın üstünde :)
Sadece yapasım geldi tabiki yapmicam ahaha![]()
hazır al 10 tanealın size köfte yaptım de
![]()
Yaa yirim tribini senin beenGezmeci hiç durma sen evde zatendegisiklik olur kuzum bnim git tabi
hmm git git bekletme arkadaşını
![]()
Herkeste böyle değildir ama mesela ben yaşıtlarımdan çok daha ağır biriyim eğlenceye gitmeyi severler ben sevmem kalabalık çevreyi severler ben yalnızlıktan yanayımdır sporumu yaparım bi yerde yalnız kahvemi içerim sakinlikten yanayım yani. Emre benden 9 yaş büyük 30 yaşında ve eğlenceyi seviyor ortamı seviyor benim tam tersim. Bence bu yaşla alakalı değil karakterle alakalı10-11 falan. Hep şey gibi geliyo bana sen henüz emeklerken o koşmayı biliyo ve seni de o levela çekmek istiyo sen lunapark derken o onu yapmış oluyo ve saçma geliyo falan gibime geliyo
Verdiklerim örnekti sadece tabiki ilişkini sen daha iyi bilirsin ama ben 5 yaş üstünü sağlıklı bulmayangillerdenim. Hayırlısı olsun hakkındaHerkeste böyle değildir ama mesela ben yaşıtlarımdan çok daha ağır biriyim eğlenceye gitmeyi severler ben sevmem kalabalık çevreyi severler ben yalnızlıktan yanayımdır sporumu yaparım bi yerde yalnız kahvemi içerim sakinlikten yanayım yani. Emre benden 9 yaş büyük 30 yaşında ve eğlenceyi seviyor ortamı seviyor benim tam tersim. Bence bu yaşla alakalı değil karakterle alakalı
Yemeğim var yarın yaparım belkim![]()
Bende de tavuk sote makarnaoo ne yemeğin var bende fırında tavuk pilav domates çorbasıımm severim kaşarlı kaşarlı
![]()
Aynen öyle giderse biter gitmezde gelir normale doner ama ayni seyler acip duruyor bazen hattini aşıyor hep napim bilmiyorum.ah canım sende arada kalıyorsun eşinide seviyorsun ayrılmakta istemiyorsun anladğım kadarıyla. ama eşin bitirmek istersede durmam giderim durumundasın ne olacak böyle
eşindeki kin senin ailene karsı dur durak bitmiyor![]()
Ooo gelmiş bnim bitanemYaa yirim tribini senin been![]()
Ahaha aynı benooo al bndende o kdr dün mutfağı toplamadım yattım uyudumeşim gece eve gelmiş neymış bu evin haliymiş
sanane be adam ye yemeğini geç karşıyaevde mutfak beni bekler :/((((((((((