• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay gelsin kuzum 🤭😘😍 bnde napiyim kızı uyuttum uzanıyorum öyle yemeğim de var .baya yattım bugün iş guc hak getire zaten :KK70::KK70:

ooo al bndende o kdr dün mutfağı toplamadım yattım uyudum :D eşim gece eve gelmiş neymış bu evin haliymiş
sanane be adam ye yemeğini geç karşıya :D evde mutfak beni bekler :/((((((((((

ooo al bndende o kdr dün mutfağı toplamadım yattım uyudum :KK70: eşim gece eve gelmiş neymış bu evin haliymiş
sanane be adam ye yemeğini geç karşıya :KK70: evde mutfak beni bekler :/((((((((((
Benim yatılı misafir olduğundan hep toplu bi kaç gündür eşimin gözler mutluluktan yaşlı 😂😂

10-11 falan. Hep şey gibi geliyo bana sen henüz emeklerken o koşmayı biliyo ve seni de o levela çekmek istiyo sen lunapark derken o onu yapmış oluyo ve saçma geliyo falan gibime geliyo
Herkeste böyle değildir ama mesela ben yaşıtlarımdan çok daha ağır biriyim eğlenceye gitmeyi severler ben sevmem kalabalık çevreyi severler ben yalnızlıktan yanayımdır sporumu yaparım bi yerde yalnız kahvemi içerim sakinlikten yanayım yani. Emre benden 9 yaş büyük 30 yaşında ve eğlenceyi seviyor ortamı seviyor benim tam tersim. Bence bu yaşla alakalı değil karakterle alakalı

Herkeste böyle değildir ama mesela ben yaşıtlarımdan çok daha ağır biriyim eğlenceye gitmeyi severler ben sevmem kalabalık çevreyi severler ben yalnızlıktan yanayımdır sporumu yaparım bi yerde yalnız kahvemi içerim sakinlikten yanayım yani. Emre benden 9 yaş büyük 30 yaşında ve eğlenceyi seviyor ortamı seviyor benim tam tersim. Bence bu yaşla alakalı değil karakterle alakalı
Verdiklerim örnekti sadece tabiki ilişkini sen daha iyi bilirsin ama ben 5 yaş üstünü sağlıklı bulmayangillerdenim. Hayırlısı olsun hakkında 🤗🌸

T Tatlianne20 canim konunu okudum, çok üzüldüm. Susup alttan ala ala çok dolmuşsun ve ailene haksızlık yaptığını düşünüyorsun sanırım. Sen aileni bu kadar ikinci plana atarken esinin ailem de ailem demesi bencillik oluyor elbet. Büyük bir sınavdan geçtiniz. Bunu boyle gormek varken senin ailen boyle dedi vs.demesi hoş değil tabi. Insallah hatasının farkına varır ve ilişkiniz düzelir.

ah canım sende arada kalıyorsun eşinide seviyorsun ayrılmakta istemiyorsun anladğım kadarıyla. ama eşin bitirmek istersede durmam giderim durumundasın ne olacak böyle :KK43:
eşindeki kin senin ailene karsı dur durak bitmiyor :KK43:
Aynen öyle giderse biter gitmezde gelir normale doner ama ayni seyler acip duruyor bazen hattini aşıyor hep napim bilmiyorum.

ooo al bndende o kdr dün mutfağı toplamadım yattım uyudum :KK70: eşim gece eve gelmiş neymış bu evin haliymiş
sanane be adam ye yemeğini geç karşıya :KK70: evde mutfak beni bekler :/((((((((((
Ahaha aynı ben :D eşim de bazen diyo askm bugün izinli günün muydu diyo 😁😁😁 evet diyorum sanki onlar temizleniyor onlara neyse 😁😁😁😁😁 hem suçluyum hem güçlü haha🤣🤣

Back
X