- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.201
- 133
- 38
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #45.481
Kız sen napiyon o zaman eşin gelince onla izleyin beraber10 aydir izleyemyomki ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen napiyon o zaman eşin gelince onla izleyin beraber10 aydir izleyemyomki ben![]()
Ay insallah ya annesi özellikle saklıyor gibi bulmaları zor olacakUmarım Tolganin babası yasiyodur![]()
Affederse salaktır ya kız resmen daha iyi kapı bulamadığı için dönmek istiyor![]()
Yok şimdi almiyim ben senin kız benimkini yolar oyuncak bebek sanır az büysünler getir bana sen bir bebek daha getirirsin :)Ahaha yap annesi yap aç bunlar hiç doymuyolaroy yerim onu ben
kızımı veriyim size ben
![]()
Sırf bu yüzden hep kaybeden olacak. Çalışmak ayakları üstünde durmak güçlü insanların işi kuzum bu yaşadıklarını kendine kalkan yapıp acındırma peşinde;aynen tamda öyle olduuuuuuuuu bu kız sürekli birine yamamak istiyor kendini. demiyor ki bnm yaşadıklarım bana ders oldu bn çalışıp hayatıma bakıcam demiyor...
Sırf bu yüzden hep kaybeden olacak. Çalışmak ayakları üstünde durmak güçlü insanların işi kuzum bu yaşadıklarını kendine kalkan yapıp acındırma peşinde

Yok demez kızaynen kendi kaçtı eşini aldattı tolga ile bn hiç bişey hisetmiyomuşum dedi. gitmiş eltisinin odasını kendi gibi süslemiş bunları itiraf ediyor :) snrada tolga bana geri dönsün ekmeğine bal kaymakta sürelim mi hanımmmm![]()
Onumuzdeki hafta durgunum yaa evdeyim vallaAhahahaagez bakalım gezginci seni
havalar artık güzelleşiyor gez kusum bnim
![]()
bilmiyom canım ama insanın sinirlerini bozuyolar derdim yoktu bunu taktımYok demez kızyani sen zaten anne babasızsın sana biri kol kanat germiş anne olmuş baba olmuş eş olmuş sende tamam demişsin sonra kalk bir bağımlıya kaç ki bırakmak gibi hiçbir çabası olmayan kendinden aciz birine kaçtı üstüne birde savun bu adamı sonra ee ben pişmanım ne zaman bitecek acaba böyleleri
Derdin derdim olsun kız o nasıl güzel dertbilmiyom canım ama insanın sinirlerini bozuyolar derdim yoktu bunu taktım![]()
Derdin derdim olsun kız o nasıl güzel dert![]()
Kız noluyo bee deliiii
Hiç duymadım kız hatırlamıyorum ama sözler efsaneymişderdin derdim olsun azrail seyre dursyn glemiyordun gitmiyordun böle bi şarkı vardı
Kız neoldu niye sinirli bu bana naptım .net az eşimden girdim şimdi. Ayy sacmalamayın yaaa delülüler olurmuş öylee yaa
Kız niye dellendi noldu gıı
Ahaha yok sen zaten uykusuz kaliyon bnimki de kalsın sende bn biraz uyuyumYok şimdi almiyim ben senin kız benimkini yolar oyuncak bebek sanır az büysünler getir bana sen bir bebek daha getirirsin :)
Mız cahillik yapmış pismsnmis ama ben nilaya da üzülüyomaynen kendi kaçtı eşini aldattı tolga ile bn hiç bişey hisetmiyomuşum dedi. gitmiş eltisinin odasını kendi gibi süslemiş bunları itiraf ediyor :) snrada tolga bana geri dönsün ekmeğine bal kaymakta sürelim mi hanımmmm![]()