- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #45.521
aynenAynilar bizim kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynenAynilar bizim kızlar![]()
Ya kıvıramıyorda kıvranıyor inşallah altından çok kötü şeyler çıkmazİnşallah ama kadın soylmiyecek gibiaraya sıkışınca hemen bayilacagim diyo ya
![]()
Çıkacak gibiYa kıvıramıyorda kıvranıyor inşallah altından çok kötü şeyler çıkmaz
Öylede canım yanında bir insan var bir yuva kurmuş şiddet yok aç kalma yok bu biraz bulmuşta bunamış gibiAma yol gostereni yokmus annem şuan yaşasa bnde bu yaşımda bile onun kokusuna sığınır ne derse yapardım doğru ya da yanlış yapardım yani çünkü annemin her dediği şeye muhtacım Nilayi anlıyorum yanlış yola itildi çok pişman oldu;
Oy Böcüğümm hayırdır inşallahhic olurmu sekerim inan bu ara kafam cok dalgin ya oyuzden yoksa unuturmuyum![]()
babam rahatsiz cnm ondanOy Böcüğümm hayırdır inşallah
Kız sacmalama beee delim beniiim olurmuş asıl siz beni unutuyonuz beeUnuttunuz sandım kız![]()
Geçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte şifa versinbabam rahatsiz cnm ondan

Yok kuzum valla buara bi bebek için bir hastaneye anneannem için r hastaneye gidiyorum kalan tüm vaktim yemek yeme ilaç içme uyumaKız sacmalama beee delim beniiim olurmuş asıl siz beni unutuyonuz bee![]()
Amin cnm insallah iy olcakGeçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte şifa versin![]()
Kız sen dön bi gecmişlere epey geçmişlere bak cvp vermeyen sensin sıpaaa tavra sinire bak asıl benim yapmam lazım beeeesus konusmaaaaa![]()
Şimdilik iyiyiz canım cumartesi günü görmeye gidecezAmin cnm insallah iy olcak
sen nSilsin bebis nasi
Anammm noliiiii sizeeKız sen dön bi gecmişlere epey geçmişlere bak cvp vermeyen sensin sıpaaa tavra sinire bak asıl benim yapmam lazım beeee![]()
Ayy senin minnak napar kuzum nasılmışYok kuzum valla buara bi bebek için bir hastaneye anneannem için r hastaneye gidiyorum kalan tüm vaktim yemek yeme ilaç içme uyuma![]()
haniymis nirdeymiss ben nie cöymedimmKız sen dön bi gecmişlere epey geçmişlere bak cvp vermeyen sensin sıpaaa tavra sinire bak asıl benim yapmam lazım beeee![]()
kavga edyozzAnammm noliiiii sizee
kese gozuktu dmiŞimdilik iyiyiz canım cumartesi günü görmeye gidecez
Valla yazdım diğer topiğemi yazdım acep biyere yazdım ben ,görüpte yazmammı ask olsunhaniymis nirdeymiss ben nie cöymedimm![]()