- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.881
Doğru diyon tenhalarda menhalarda buluşalım oy oyaşkımızı kimse görmeden hemencik yaşayalım kıskançlar her an gelebilir
öpücük birdee
Doğru diyon tenhalarda menhalarda buluşalım oy oy
Mızıka bilen çalarım sen iste yafrumaynen bebeğim
sen bana gitarda mı çalıyon romantik şey :)
Mızıka bilen çalarım sen iste yafrum
Baksa öğrenecekde insanın içinde olmayınca olmuyortemiz olmayı senle öğrenemedimi 2 yıldır((
Baksa öğrenecekde insanın içinde olmayınca olmuyor
Öyle kuzum inşallah sağlıklıdırdoğru canım neyse boşver :) senin iyi niyetin sabrın sana güzel şeyler getirdi diye düşünelim
Öyle kuzum inşallah sağlıklıdır
İnşallah canım bugün de göremedik biraz stres yaptım açıkçası kese 6+0 görürüm diye düşünmüştümamin amin amin allahım yüzünü güldürsün sağlıklı sıhatli bir evlat olsun inşallah :)
İnşallah canım bugün de göremedik biraz stres yaptım açıkçası kese 6+0 görürüm diye düşünmüştüm
Bana özel dondurmalı irmik helvası yap severdi merhum dersinben duyururum merak etme .helvanıda kavuram mı mis gibi fıstıklı
Bana özel dondurmalı irmik helvası yap severdi merhum dersin
Günaydın canım benim bişeyim kv geçen balık yerken kılçık kaçmış da boğazına onla uğraştıkgeçmiş olsun canım neyin var
Uyumuşuz kızzzzzzheheh küçük cadı beni benden alıyor zaten napıyor bakiiim
Günaydın canım benim bişeyim kv geçen balık yerken kılçık kaçmış da boğazına onla uğraştık
Uyumuşuz kızzzzzz
Evet canım çok düzenli arttı değerlerim gerçi bugün yolk sac ı göründü ama kendini görmeyince biraz evham yaptımBthgc yükseliyor mu düzenli
Evet canım çok düzenli arttı değerlerim gerçi bugün yolk sac ı göründü ama kendini görmeyince biraz evham yaptım
Yok kız ne saç ı yolk kesesi göründümaşallah canım benimm :) kızz 6 haftada saçta mı görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?