Kuzum dün eşya topladım geceye kadar kusura bakma yazamadım. Bunlar buruk mezarlığında oturuyor oranın köyündenmiş hepsi tam olarak nereliler hiç bilmiyorum kuzum ama hepsi yörükmüş sülalede ve kendi mahallelerindekilerle evleniyorlar türk arap kürt istemiyorlar sadece yörük olacakmış

Cnm bende yörüğüm ama yörükle evli değilim alakası uok
Bebeğim neler yaptılar nişanlımın malları kız kardeşinin üzerineydi hepsini sattılar ortada bıraktılar beş kuruşsuz kaldı muska yaptılar ayırmak için, eltim bana seni aldatıyor diye msjlar attı kıyametler koptu neler neler yaptılar sırf türküm diye

Bişey derdimde tarifimi yapmadan banlanmak istemiyom biiiiiiiiiiiiip

Canım bak yanlış ifade ediyorsun sırf Türküm diye deme yörük olmadığım için istemediler de

Bişey derdimde tarifimi yapmadan banlanmak istemiyom biiiiiiiiiiiiip
Kız hemde ne bip bana öyle rezil bir nişanlılık yaşattılar ki. Ve ailesi hariç herkes bayılıyordu bana sülalesinde en güzel gelinimiz en hanim gelinimiz diye seviyorlardı beni. Akrabaları bu kız için herşey yapılır diyordu. Rezil ettiler ama beni bayramda gelmediler nişanlımın herşeyini sattılar zaten çocuk işe girdi çalıştı da bana bir kolye alabildi neler yaşattılar ama onların da 3 kızı var allaha havale ediyorum hepsini

Oda olur kuzum kültür uymuyormuş ayak uyduramazmışım diyorlar bahane de bu yoksa çok iyi bir kızmışım bunuda dipnot düşelim
Oda olur değil zaten öyle
Aynen kültür uyuşması önemli köyde oturdukları için işleri ağır olur diye sen bilmiyorsun zor gelir falan diye

Yasattıklarını yaşamadan ölmezler canım sen merak etme çok öyle örnekler. Teee Allahımyaaa kurtulduğuna yat kalk dua et sen

Oo baya sende zor günler yasamissin iyikide nisanliyken atmissin yüzüğü zararin neresinden donsen kar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…