- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #45.921
Kuzum dün eşya topladım geceye kadar kusura bakma yazamadım. Bunlar buruk mezarlığında oturuyor oranın köyündenmiş hepsi tam olarak nereliler hiç bilmiyorum kuzum ama hepsi yörükmüş sülalede ve kendi mahallelerindekilerle evleniyorlar türk arap kürt istemiyorlar sadece yörük olacakmışTöbeee lan ne alaka bunlar yörük falan değil yörük Türk tür Türk biri şunlara öğretsin deli oldumannem yörük değil babam yörük Karaisalı lı yani murtçu bilirsin annem Kozanlı yani farsak evlenmişler
Dedem (babamın babası) yörük babaannem selanik göçmeni yani muhacir
E hani yörükler Türk almazdı ahanda sana örnekleri onlar bahane etmiş saçmalamış hazır yörükleri karalamışlar farkında değiller ya da yörük falan değiller
Nereliler di tam olarak
Bebeğim neler yaptılar nişanlımın malları kız kardeşinin üzerineydi hepsini sattılar ortada bıraktılar beş kuruşsuz kaldı muska yaptılar ayırmak için, eltim bana seni aldatıyor diye msjlar attı kıyametler koptu neler neler yaptılar sırf türküm diyeCnm bende yörüğüm ama yörükle evli değilim alakası uok
Bişey derdimde tarifimi yapmadan banlanmak istemiyom biiiiiiiiiiiiipBebeğim neler yaptılar nişanlımın malları kız kardeşinin üzerineydi hepsini sattılar ortada bıraktılar beş kuruşsuz kaldı muska yaptılar ayırmak için, eltim bana seni aldatıyor diye msjlar attı kıyametler koptu neler neler yaptılar sırf türküm diye
Canım bak yanlış ifade ediyorsun sırf Türküm diye deme yörük olmadığım için istemediler deBebeğim neler yaptılar nişanlımın malları kız kardeşinin üzerineydi hepsini sattılar ortada bıraktılar beş kuruşsuz kaldı muska yaptılar ayırmak için, eltim bana seni aldatıyor diye msjlar attı kıyametler koptu neler neler yaptılar sırf türküm diye
Kız hemde ne bip bana öyle rezil bir nişanlılık yaşattılar ki. Ve ailesi hariç herkes bayılıyordu bana sülalesinde en güzel gelinimiz en hanim gelinimiz diye seviyorlardı beni. Akrabaları bu kız için herşey yapılır diyordu. Rezil ettiler ama beni bayramda gelmediler nişanlımın herşeyini sattılar zaten çocuk işe girdi çalıştı da bana bir kolye alabildi neler yaşattılar ama onların da 3 kızı var allaha havale ediyorum hepsiniBişey derdimde tarifimi yapmadan banlanmak istemiyom biiiiiiiiiiiiip
Oda olur kuzumCanım bak yanlış ifade ediyorsun sırf Türküm diye deme yörük olmadığım için istemediler de
Oda olur değil zaten öyleOda olur kuzumkültür uymuyormuş ayak uyduramazmışım diyorlar bahane de bu yoksa çok iyi bir kızmışım bunuda dipnot düşelim
Yasattıklarını yaşamadan ölmezler canım sen merak etme çok öyle örnekler. Teee Allahımyaaa kurtulduğuna yat kalk dua et senKız hemde ne bip bana öyle rezil bir nişanlılık yaşattılar ki. Ve ailesi hariç herkes bayılıyordu bana sülalesinde en güzel gelinimiz en hanim gelinimiz diye seviyorlardı beni. Akrabaları bu kız için herşey yapılır diyordu. Rezil ettiler ama beni bayramda gelmediler nişanlımın herşeyini sattılar zaten çocuk işe girdi çalıştı da bana bir kolye alabildi neler yaşattılar ama onların da 3 kızı var allaha havale ediyorum hepsini
Yollarsın kargoyla canımı çektirirsenatarım burya canınız çeker valla
Ya ekmek atmasam ne kaybederiz kuzum bi onu bilmiyorumOda olur değil zaten öyle
Aynen kültür uyuşması önemli köyde oturdukları için işleri ağır olur diye sen bilmiyorsun zor gelir falan diye
Sonra nişanı atıp ayrılınca yalvardı ama bana annesi hiç cevap bile vermedimYasattıklarını yaşamadan ölmezler canım sen merak etme çok öyle örnekler. Teee Allahımyaaa kurtulduğuna yat kalk dua et sen
İyi yapmışsın valla sonra çok ağrıyabilirdi basın,Sonra nişanı atıp ayrılınca yalvardı ama bana annesi hiç cevap bile vermedim
Kız zaten 2 yılda hipertansiyon bipolar hastası oldum 21 yaşında daha. Ağzıma ettiler şimdi daha yeni yeni toparlanıyorum allahlarından bulsunlarİyi yapmışsın valla sonra çok ağrıyabilirdi basın,
Yollarsın kargoyla canımı çektirirsen
Hadi beee iyi gözün aydın taşınırken yardım eder size artıkın
Oo baya sende zor günler yasamissin iyikide nisanliyken atmissin yüzüğü zararin neresinden donsen kar.Kız hemde ne bip bana öyle rezil bir nişanlılık yaşattılar ki. Ve ailesi hariç herkes bayılıyordu bana sülalesinde en güzel gelinimiz en hanim gelinimiz diye seviyorlardı beni. Akrabaları bu kız için herşey yapılır diyordu. Rezil ettiler ama beni bayramda gelmediler nişanlımın herşeyini sattılar zaten çocuk işe girdi çalıştı da bana bir kolye alabildi neler yaşattılar ama onların da 3 kızı var allaha havale ediyorum hepsini
Komusuyonuzmu artık markettekiyle.
Ayyy çok aminnnnnHadi beee iyi gözün aydın taşınırken yardım eder size artıkın
Keşkee kuzum 8 gündür göremiyorum annemle konuşmuşlar inşallah evi de yakındır taşıdığımız yere yakalarsam başlayacam artık konuşmayıKomusuyonuzmu artık markettekiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?