iyiyix balim sen nasılsın canimm.
aminnnnn canimm
anladim kuzu bizde yemei yedik tv lif yapiyom kuzi..
şükür bende kuzum yaz temizliği.
Kolay gelsin canim en zevkli temizlik yaz temizligi bence güneşli havada tqdini cikara cikara

Eşim evdeyken biraz camları sildim. Simdi gitti. Gelince devam edecegim. Simdi telefonu elime aldim size takılayım dedim canim :)
Kiz bende tam tersi evde yokken yapabiliyorum yiksam ben evdeykenmi is çıkıyor diyor kaynimda var oyüzden bir is etmedim sonra mutfak toplayip camasir atip ortalik toplarim biraz kkda takılayım.

Kiz bende tam tersi evde yokken yapabiliyorum yiksam ben evdeykenmi is çıkıyor diyor kaynimda var oyüzden bir is etmedim sonra mutfak toplayip camasir atip ortalik toplarim biraz kkda takılayım.
Benimkide sevmez de bu hafta eli mahkum. Yardımcımız bu hafta temizlige gelemeyeceğim, dedi. Ev berbat durumda. O çocukla ilgilenecek, ben temizliği yapacağım. Sana da kolay gelsin kuzum şimdiden.

Sağol kuzum öle yapacam zatinn acip camlari oh mis havayi cekecemmm ozledimmm

Sen nerdesinnnn koz evlendinn unuttunnn beniiiiiii
Yok valla canım yaa bende çok zor zamanlardan geçtim eşim iş için istnbula çalişmaya gitti 2 aydan fazladır yok buğün inşallah gelcek eşimin nenesi vefat etti kaynana geldi son bir ay bu halimle misafirlerden 3,4 saat uyumaya vakit bulabiliyordum, bebeğin suyu faxla die şeker testleri yaptırma derken vana araştırmaya gittim. Şuan bebeğin suyu fazla die erken doğum olabilir ve ani su gelebilir, riski var ve rahatsızım inan öyle kolay bir süreçten geçmedim belki arada girerdim ama kk şu giriş değişim nedeniylede uğraştım derken anca ama sizi çok özledim arada bakabilseydim diyip durdum hep

Benimkide sevmez de bu hafta eli mahkum. Yardımcımız bu hafta temizlige gelemeyeceğim, dedi. Ev berbat durumda. O çocukla ilgilenecek, ben temizliği yapacağım. Sana da kolay gelsin kuzum şimdiden.
anladimm senin çocuklar var Sağol kuzum sanada kolay gelsin balim :) ne yemegi yalacan bakem.
Zor sureclerden gecmissin basiniz sagolsun sanada geçmiş olsun sen iyi olda boşver kuzum bu serecte demek yalniz kaldin kolay degil ya allah yardım etsin kuzum simdi ne durumdasin tekmisin yardim eden varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…