- 30 Mart 2017
- 12.763
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.901
Kolay gelsin canim en zevkli temizlik yaz temizligi bence güneşli havada tqdini cikara cikaraiyiyix balim sen nasılsın canimm.
aminnnnn canimm
anladim kuzu bizde yemei yedik tv lif yapiyom kuzi..
şükür bende kuzum yaz temizliği.
Canım T Tatlianne20 nasılsın nasıl gidiyor çok özledim burayı@adel8893 @balbocuuu @pinkhouse34 @Oeksuez @mahperi hatun @ME118 @Reyyan__ @Rumeysa___ @RosSsS @EternaaLLove @Browni_intense @Brunello Cicinelli @Ada duru @Eliifm @MaviKuplik @mavimsi03 @AnneAslan @Culhagibi @kahvesevmemben U Ufukta_bebek @Finr @Hannaz @ecesaygi @canli annePrensesAnnesi_ minik kalp0753 @Nnuurrr M MutluHuzurluBereketli @Aryameryem @-Mihrimah @Birbardakcay @Pembeemzik T Temmuz07 @sivastrabzon @IsikOlsun @Boncukhanim @BlueCape @brn88 @Cennetul Mualla @CinnetNur Delirdi @cuel @Delikelebek22 Dil-i bitab @efisn @Ehlimuhabbet @Eren61 @Elif @ertugrulunhalimesi @Esseteacher @Erva Yaren @gulse14 @hizuran @ilginc Kiz
Huhu kizlar nasılsınız neler ediyoniz♥♥♥
İyiyim kuzum sen nasılsın
Allah kolaylık versin kuzum mesaja bu kadar saat cevap vermemenden belliiyiyim canım iş güç koşturmaca
Allah kolaylık versin kuzum mesaja bu kadar saat cevap vermemenden belli
Telefonla azıcık işkence oluyor ama bende hiç bilgisayardan girmedimyoğun oldu giremedim işe geldim hemencik girdimtelefondan da alışık değilim ondan
Telefonla azıcık işkence oluyor ama bende hiç bilgisayardan girmedim
İşte ben bunları sizin için yapıyorum beybisiyorumları bulmak zor oluyor bildirime basıyon ama o mesajı göstermiyorreklamlar çok yer kaplıyo
İşte ben bunları sizin için yapıyorum beybisitabi uykuya yenik düşmedikçe
Sağol kuzum öle yapacam zatinn acip camlari oh mis havayi cekecemmm ozledimmmKolay gelsin canim en zevkli temizlik yaz temizligi bence güneşli havada tqdini cikara cikara
Sen nerdesinnnn koz evlendinn unuttunnn beniiiiiiiCanım T Tatlianne20 nasılsın nasıl gidiyor çok özledim burayı
Kkda takılıyorum sen napiyon balummmmNapıyorsunuz gencler?
Eşim evdeyken biraz camları sildim. Simdi gitti. Gelince devam edecegim. Simdi telefonu elime aldim size takılayım dedim canim :)Kkda takılıyorum sen napiyon balummmm
Kiz bende tam tersi evde yokken yapabiliyorum yiksam ben evdeykenmi is çıkıyor diyor kaynimda var oyüzden bir is etmedim sonra mutfak toplayip camasir atip ortalik toplarim biraz kkda takılayım.Eşim evdeyken biraz camları sildim. Simdi gitti. Gelince devam edecegim. Simdi telefonu elime aldim size takılayım dedim canim :)
Benimkide sevmez de bu hafta eli mahkum. Yardımcımız bu hafta temizlige gelemeyeceğim, dedi. Ev berbat durumda. O çocukla ilgilenecek, ben temizliği yapacağım. Sana da kolay gelsin kuzum şimdiden.Kiz bende tam tersi evde yokken yapabiliyorum yiksam ben evdeykenmi is çıkıyor diyor kaynimda var oyüzden bir is etmedim sonra mutfak toplayip camasir atip ortalik toplarim biraz kkda takılayım.
Yok valla canım yaa bende çok zor zamanlardan geçtim eşim iş için istnbula çalişmaya gitti 2 aydan fazladır yok buğün inşallah gelcek eşimin nenesi vefat etti kaynana geldi son bir ay bu halimle misafirlerden 3,4 saat uyumaya vakit bulabiliyordum, bebeğin suyu faxla die şeker testleri yaptırma derken vana araştırmaya gittim. Şuan bebeğin suyu fazla die erken doğum olabilir ve ani su gelebilir, riski var ve rahatsızım inan öyle kolay bir süreçten geçmedim belki arada girerdim ama kk şu giriş değişim nedeniylede uğraştım derken anca ama sizi çok özledim arada bakabilseydim diyip durdum hepSağol kuzum öle yapacam zatinn acip camlari oh mis havayi cekecemmm ozledimmm
Sen nerdesinnnn koz evlendinn unuttunnn beniiiiiii
anladimm senin çocuklar var Sağol kuzum sanada kolay gelsin balim :) ne yemegi yalacan bakem.Benimkide sevmez de bu hafta eli mahkum. Yardımcımız bu hafta temizlige gelemeyeceğim, dedi. Ev berbat durumda. O çocukla ilgilenecek, ben temizliği yapacağım. Sana da kolay gelsin kuzum şimdiden.
Zor sureclerden gecmissin basiniz sagolsun sanada geçmiş olsun sen iyi olda boşver kuzum bu serecte demek yalniz kaldin kolay degil ya allah yardım etsin kuzum simdi ne durumdasin tekmisin yardim eden varmı.Yok valla canım yaa bende çok zor zamanlardan geçtim eşim iş için istnbula çalişmaya gitti 2 aydan fazladır yok buğün inşallah gelcek eşimin nenesi vefat etti kaynana geldi son bir ay bu halimle misafirlerden 3,4 saat uyumaya vakit bulabiliyordum, bebeğin suyu faxla die şeker testleri yaptırma derken vana araştırmaya gittim. Şuan bebeğin suyu fazla die erken doğum olabilir ve ani su gelebilir, riski var ve rahatsızım inan öyle kolay bir süreçten geçmedim belki arada girerdim ama kk şu giriş değişim nedeniylede uğraştım derken anca ama sizi çok özledim arada bakabilseydim diyip durdum hep
anladimm senin çocuklar var Sağol kuzum sanada kolay gelsin balim :) ne yemegi yalacan
Karnabahar var, onu kızartırım. Dünden tarhana çorbası. Yeter bence :))
anladimm senin çocuklar var Sağol kuzum sanada kolay gelsin balim :) ne yemegi yalacan bakem.
Sen ne yemwk yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?