- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #47.921
Oh oh senin menü süper tatliannemanladimm senin çocuklar var Sağol kuzum sanada kolay gelsin balim :) ne yemegi yalacan bakem.
Zor sureclerden gecmissin basiniz sagolsun sanada geçmiş olsun sen iyi olda boşver kuzum bu serecte demek yalniz kaldin kolay degil ya allah yardım etsin kuzum simdi ne durumdasin tekmisin yardim eden varmı.
Immmmmm ellerine sağlık harikaa menuuii kizzzOh oh senin menü süper tatliannembnde bugün kv deyim onlar tarlada bn yemek yapicam fırına tavuk patates süreceğini Pirin pilavı yapicam yarma çorbası salata bugün de bnden bukadar
Bende öyle yaptim bahçede yıkadım.. kuruduktan sonra bütün kiri geri kusmuş mübarek.. şimdi paşa paşa halıcıya verdimooo baya zamlanmis ben kendim yikiycam yarin bahcemde orta boy zaten musayitte yerim.
Teşekkürler ben de iyiyim iş güç vardı bu ara sıcaklıklar başladı burada halıları kaldırdım yıkanacak sonra dolaba konulacak burada havalar ısındımı kalkar halı :) yorganlar yıkandı onlar kalktı örtülmez artık :)iyiyix balim sen nasılsın canimm.
aminnnnn canimm
anladim kuzu bizde yemei yedik tv lif yapiyom kuzi..
şükür bende kuzum yaz temizliği.
Ben yarin yikiycam sizin sicakliklari bilirim yorgan adam ortuyor kalkdirtmiyor battaniye atiyor bide ben yanıyorum.Teşekkürler ben de iyiyim iş güç vardı bu ara sıcaklıklar başladı burada halıları kaldırdım yıkanacak sonra dolaba konulacak burada havalar ısındımı kalkar halı :) yorganlar yıkandı onlar kalktı örtülmez artık :)
Teşekkürler canım eşim çok şükür dün akşam geldi, kv ile aynı bahçedyiz ama işte öyle bir yardımı pek fazla dokunmuyoranladimm senin çocuklar var Sağol kuzum sanada kolay gelsin balim :) ne yemegi yalacan bakem.
Zor sureclerden gecmissin basiniz sagolsun sanada geçmiş olsun sen iyi olda boşver kuzum bu serecte demek yalniz kaldin kolay degil ya allah yardım etsin kuzum simdi ne durumdasin tekmisin yardim eden varmı.
Günaydın kuzummGünaydın kızlar
Allah yardimcin olsun iyi gecinme firsati versin sana bulasmasinda kafan rahat olsun kuzumm.Teşekkürler canım eşim çok şükür dün akşam geldi, kv ile aynı bahçedyiz ama işte öyle bir yardımı pek fazla dokunmuyor
Günaydın canım nasılsınGünaydın kızlar
Fadisimm iyim kuzum az once alisverisden geldim evde sogan kalmamis diye ciktim cikmasina yagmura yakalandim cok feci sirilsiklam oldum
Oy kuzum bnim hasta olma dikkat et hep bizim danstanFadisimm iyim kuzum az once alisverisden geldim evde sogan kalmamis diye ciktim cikmasina yagmura yakalandim cok feci sirilsiklam oldum
Ben bayilirim yagmurlu havalara fadisim ozellikle yavas yavas yurudum eve giderkenOy kuzum bnim hasta olma dikkat et hep bizim danstanbnde bugün kv gidecektim yağmur sebebi ile gitmiyom şimdi dolabima köfte yuvarlayıp atacağım
Valla mayalı ekmek var bende biz bittik deriz onu yağlıcam kahvaltı türü yapcaz balım valla yemek türü bişey istemiyordu canım hiç bugün böyle olsun didim-Adel-
U Ufukta_bebek
balbocuuu
A Annelerin en yorgunu
Diktorya Secret
Blue_Peri
Reyyan__
Kara_gozlum
T Tatlianne20
mahperi hatun
minik kalp0753
@MaviKuplik
Rakika
mutluannemutlubebekk
Kızlar çıkın çıkın gelin yemekte neler var
Oh oh çok seviyorum mayalı ekmeğiValla mayalı ekmek var bende biz bittik deriz onu yağlıcam kahvaltı türü yapcaz balım valla yemek türü bişey istemiyordu canım hiç bugün böyle olsun didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?