Oh oh senin menü süper tatliannem bnde bugün kv deyim onlar tarlada bn yemek yapicam fırına tavuk patates süreceğini Pirin pilavı yapicam yarma çorbası salata bugün de bnden bukadar

iyiyix balim sen nasılsın canimm.
aminnnnn canimm
anladim kuzu bizde yemei yedik tv lif yapiyom kuzi..
şükür bende kuzum yaz temizliği.
Teşekkürler ben de iyiyim iş güç vardı bu ara sıcaklıklar başladı burada halıları kaldırdım yıkanacak sonra dolaba konulacak burada havalar ısındımı kalkar halı :) yorganlar yıkandı onlar kalktı örtülmez artık :)

Ben yarin yikiycam sizin sicakliklari bilirim yorgan adam ortuyor kalkdirtmiyor battaniye atiyor bide ben yanıyorum.

Teşekkürler canım eşim çok şükür dün akşam geldi, kv ile aynı bahçedyiz ama işte öyle bir yardımı pek fazla dokunmuyor

Fadisimm iyim kuzum az once alisverisden geldim evde sogan kalmamis diye ciktim cikmasina yagmura yakalandim cok feci sirilsiklam oldum
Oy kuzum bnim hasta olma dikkat et hep bizim danstan bnde bugün kv gidecektim yağmur sebebi ile gitmiyom şimdi dolabima köfte yuvarlayıp atacağım

Oy kuzum bnim hasta olma dikkat et hep bizim danstan bnde bugün kv gidecektim yağmur sebebi ile gitmiyom şimdi dolabima köfte yuvarlayıp atacağım
Ben bayilirim yagmurlu havalara fadisim ozellikle yavas yavas yurudum eve giderken hava cok soguk diil di sadece yaz yagmuru iste simdide gunes acti burda

Valla mayalı ekmek var bende biz bittik deriz onu yağlıcam kahvaltı türü yapcaz balım valla yemek türü bişey istemiyordu canım hiç bugün böyle olsun didim
Oh oh çok seviyorum mayalı ekmeği iyi yapmışsın balım arada böyle şeyler iyi oluyo bnde bugün canım kısır istedi kısır la çorba yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…