- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.481
Hayırlı cumalar canım
Ev islerini bitridm dışarı ciktmOrtalığı topluyom napim sen canm
Valla nolsun tatlımı yaptım şimdide kete yapiyom ben calsiim sen gez ohhEv islerini bitridm dışarı ciktm
Aksama da iftara öyle öyle
Ne var ne yok
Valla nolsun tatlımı yaptım şimdide kete yapiyom ben calsiim sen gez ohh
Ayhh benim hamarat kardesim
Ayva ve incir iyi geliyor miğde bulantısına gerçi bana limonda çok iyi geliyor du canımİyiyim çok şükür. 7.haftadan beri bulantı var malesef bazen coşuyor bazen yanma şeklinde oluyor biara hiç olmadı
Doğrayıp buzluğa niçin atrın canımValla kuzum pazara gitmiştim annemlerin oraya yeni geldim portakal almıştım yaza buzluğa atmak için onları soydum doğradım attım oturdum şimdi sen napıyorsun
Yazın şekerle birlikte robotta çekip sulandırıp limonata yapmak için limon da katıştırıyorum bahçede 7 veren ağaç yaz kış limon var üstündeDoğrayıp buzluğa niçin atrın canım
Eline sağlık canım çok güzel yapmişssın papatya gibi çok tatlı görünüyor
tesekkur ederim canimEline sağlık canım çok güzel yapmişssın papatya gibi çok tatlı görünüyor
Ohh mis gibi olur vallaYazın şekerle birlikte robotta çekip sulandırıp limonata yapmak için limon da katıştırıyorum bahçede 7 veren ağaç yaz kış limon var üstünde
limonata yapcak canm galbaDoğrayıp buzluğa niçin atrın canım
Kolay gelsin sana canım bekleriz bitince atarsıntesekkur ederim canimpapatya lif seti yapiyorum bitti sayilir onlarida atarim tamamliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?