Yaa hayırlısı bi tanem ama dua ederken sen -Adel- ve dış gebelik geçiren bir arkadaş var çok aklıma geliyorsunuz üçünüzü de doğurtacam
Ay canım benim bugün hastaneye gittim kan verdim doktor gebelik testide vermiş sonuç yine hüsran cikti

Son aydayım ve biraz zor geçiyor canım ama şükür suyum fazla olduğu için erken doğum olmasın die dua edip bekliyorum sağlıklı doğsun die
Sağlıkla gelsin minigin korkma canım iki hafta sonra kucağında ola bilir bnimki 38 hafta tam 38 de doğdu

günaydın doğumuna çok az kalmış :)
Günaydın canım, Son ayımdayım bakalım hergün buğünde bitti diyorum resmen bir yanım çok heycanlı bir yanım çok korkuyor rabbim bekleyen herkesin yardımcsı olsun ve isteyen bütün kadınlara nasip etsin inşallah aminn

amin inşallah korkman çok doğal bence kimse itiraf edemesede herkes birazcık korkmuştr kolay değil allah kolaylık versin en önemliside sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah herşeyini hazırladın mı çanta pjama bez :)))

Amin inşallah, çok şükür daha dün hazırladım öncesinde eşim burda olmadığı için hiç birşey yapamamiştim ama artık bebekle ilgili ve çanta hazırlığı bitti tabi evimizde eksiklerimiz var onuda inşallah rabbim yardım ederde bebek gelmeden biter

amin inşallah en kısa zamanda biter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…