- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #48.441
Yaa hayırlısı bi tanem ama dua ederken senyoook değil canım imkansız
Ay canım benimYaa hayırlısı bi tanem ama dua ederken sen-Adel- ve dış gebelik geçiren bir arkadaş var çok aklıma geliyorsunuz üçünüzü de doğurtacam
Hayırlısı kuzum zamanlarını bekliyorlar öyle düşünAy canım benimbugün hastaneye gittim kan verdim doktor gebelik testide vermiş sonuç yine hüsran cikti
Hayırlısı elbette öyle düşünüyorum iHayırlısı kuzum zamanlarını bekliyorlar öyle düşün
Yaa hayırlısı bi tanem ama dua ederken sen-Adel- ve dış gebelik geçiren bir arkadaş var çok aklıma geliyorsunuz üçünüzü de doğurtacam
İnşallah bi tanem sizin kadar sevinirimüçümüzde hamile kalıyomuşuzz yehuuuuuuu
inşallah canım bekliyorum o günü
Amin inşallah canım benimRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Naptın kuzum bugün akşama kadar poğaça falan yaptım buzlugq gelemedim buralarayok canım önemli değil herkeste farklı oluyor işte :)
Sağlıkla gelsin minigin korkma canım iki hafta sonra kucağında ola bilir bnimki 38 hafta tam 38 de doğduSon aydayım ve biraz zor geçiyor canım ama şükür suyum fazla olduğu için erken doğum olmasın die dua edip bekliyorum sağlıklı doğsun die
Naptın kuzum bugün akşama kadar poğaça falan yaptım buzlugq gelemedim buralara
Amin inşallah canım ya ciğerleri gelişmişmiydiSağlıkla gelsin minigin korkma canım iki hafta sonra kucağında ola bilir bnimki 38 hafta tam 38 de doğdu
Günaydın kızlar
Günaydın canım, Son ayımdayım bakalım hergün buğünde bitti diyorum resmen bir yanım çok heycanlı bir yanım çok korkuyor rabbim bekleyen herkesin yardımcsı olsun ve isteyen bütün kadınlara nasip etsin inşallah aminngünaydın doğumuna çok az kalmış :)
Günaydın canım, Son ayımdayım bakalım hergün buğünde bitti diyorum resmen bir yanım çok heycanlı bir yanım çok korkuyor rabbim bekleyen herkesin yardımcsı olsun ve isteyen bütün kadınlara nasip etsin inşallah aminn
Amin inşallah, çok şükür daha dün hazırladım öncesinde eşim burda olmadığı için hiç birşey yapamamiştim ama artık bebekle ilgili ve çanta hazırlığı bitti tabi evimizde eksiklerimiz var onuda inşallah rabbim yardım ederde bebek gelmeden biteramin inşallah korkman çok doğal bence kimse itiraf edemesede herkes birazcık korkmuştr kolay değil allah kolaylık versin en önemliside sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah herşeyini hazırladın mı çanta pjama bez :)))
Evet canım çok şükür bir sıkıntı yaşamadımAmin inşallah canım ya ciğerleri gelişmişmiydi
Amin inşallah, çok şükür daha dün hazırladım öncesinde eşim burda olmadığı için hiç birşey yapamamiştim ama artık bebekle ilgili ve çanta hazırlığı bitti tabi evimizde eksiklerimiz var onuda inşallah rabbim yardım ederde bebek gelmeden biter
Çok şükür canım bende bekliyorum sabırsızlıklaEvet canım çok şükür bir sıkıntı yaşamadım❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?