- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.161
Yok kız gitti 6 ay oluyor.. Bedelli böcüğünki yapcaktıbedelli mi gitcek uzun mu canımm yoksa gittimi kızaklım karıştı
Ah! Kuzucum gelemiyorum affet ..!!@adel8893Blue_Peri @balbocuuu Reyyan__ @Rumeysa___ @Ufukta_bebek @MaviKuplik @ecesaygi @canli anne @hizuran @HemGevezeHemDeli @kahvesevmemben @KutsalI @Tulparr @Nnuurrr @Temmuz07 @Bayan Papatya @Gama kralice @Ilaymilya @Lilimam @Gunyeli @Kutsalll Enerjiii @bide bele cek @EternaaLLove @RosSsS @Brunello Cicinelli @Oeksuez @Browni_intense @sivastrabzon @Lilaseverr @imzaben A Ayas19 @deniz us @Psikolojik Deliii @-Mihrimah @-Sahrud- @Ada duru @AnneAslan @bi prenses annesi @Birbardakcay @BlueCape @Boncukhanim @Cennetul Mualla @ertugrulunhalimesi @Rakika @R4bi4 @Hannaz @Bitki Doktoru @brn88 @Culhagibi @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @Eren61 @Erva Yaren @Esseteacher @Eses07 @Evham Perisi @Finr @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @Htcarfbrn @ilginc Kiz @Ilayburak2 @immzaben @IsikOlsun @kitapkahvehuzur @Kmsl Hnd @kkaderim @Kova hatunu @Lunapark Kedisi @Lavanta kokusu @Madammor @mahperi hatun @Mavidenizz01 @Maviguverciin @melankolimm @Memleketsevdalisi @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @Pembeemzik @Pembis Hayaller @Sumeyye-F @pinkhouse34 @sedanur91 @Senden Gelen @Silent Scream Birmabelsakizi @Sonsuzaskkk @terelelli34 @tuzsuz_ruh @Zeytintanem hayırlı sahuar bitanelerim nasılsınız
kuzum ben unuturmuyym sızı canim benim nasilsinnSen çok fenasin. Canım sende olmasan hepten dagilacaz ya birtanesin❤❤❤❤❤❤❤
ne ettin gii az kaldiiiA C I K T I M
afiyet olsun fındığaKız kek istedide ona kek yaparım balım sen napan
Bende ev temizliği kac gündür bitti şükür bugunde yogunum misafir agirliycam.Saol canım idare ediyoz işte son zamanlarda evimin temizliğine girdim onla uğraşiyorum hiç fırsat bulup oturamıyom ki burqyada hiç giremiyorum sen nasılsın nasıl gidiyor
Nerelerdesin kuzumAh! Kuzucum gelemiyorum affet ..!!
Yok kız gitti 6 ay oluyor.. Bedelli böcüğünki yapcaktı
kuzum ben unuturmuyym sızı canim benim nasilsinn
ne ettin gii az kaldiii
afiyet olsun fındığa
Bende ev temizliği kac gündür bitti şükür bugunde yogunum misafir agirliycam.
Amin kuzummoy canım allahım her kötü şerden korusun kardeşimizi ve bütün askerlerimizi :)
Teşekkür ederim Kuzum.sanada kolay gelsinkuzum ben unuturmuyym sızı canim benim nasilsinn
ne ettin gii az kaldiii
afiyet olsun fındığa
Bende ev temizliği kac gündür bitti şükür bugunde yogunum misafir agirliycam.
Calisiyor dahada calisiyor ve bitiremiyorum balim... Ancak vakit buldum tatlisim kusuruma bakma@adel8893Blue_Peri @balbocuuu Reyyan__ @Rumeysa___ @Ufukta_bebek @MaviKuplik @ecesaygi @canli anne @hizuran @HemGevezeHemDeli @kahvesevmemben @KutsalI @Tulparr @Nnuurrr @Temmuz07 @Bayan Papatya @Gama kralice @Ilaymilya @Lilimam @Gunyeli @Kutsalll Enerjiii @bide bele cek @EternaaLLove @RosSsS @Brunello Cicinelli @Oeksuez @Browni_intense @sivastrabzon @Lilaseverr @imzaben A Ayas19 @deniz us @Psikolojik Deliii @-Mihrimah @-Sahrud- @Ada duru @AnneAslan @bi prenses annesi @Birbardakcay @BlueCape @Boncukhanim @Cennetul Mualla @ertugrulunhalimesi @Rakika @R4bi4 @Hannaz @Bitki Doktoru @brn88 @Culhagibi @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @Eren61 @Erva Yaren @Esseteacher @Eses07 @Evham Perisi @Finr @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @Htcarfbrn @ilginc Kiz @Ilayburak2 @immzaben @IsikOlsun @kitapkahvehuzur @Kmsl Hnd @kkaderim @Kova hatunu @Lunapark Kedisi @Lavanta kokusu @Madammor @mahperi hatun @Mavidenizz01 @Maviguverciin @melankolimm @Memleketsevdalisi @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @Pembeemzik @Pembis Hayaller @Sumeyye-F @pinkhouse34 @sedanur91 @Senden Gelen @Silent Scream Birmabelsakizi @Sonsuzaskkk @terelelli34 @tuzsuz_ruh @Zeytintanem hayırlı sahuar bitanelerim nasılsınız
Isimmi degistirdin sen kuzuCalisiyor dahada calisiyor ve bitiremiyorum balim... Ancak vakit buldum tatlisim kusuruma bakma
günaydın canımGünaydınnnn kk güzelleri.
Sagol bitanem Nasılsın kuzumben burdayım napcan öpcen mi
günaydın canım
Sagol bitanem Nasılsın kuzum
Disciye geldim bekliyom kuzum.iyiyim canım napim oturuyorum öyle sen
Disciye geldim bekliyom kuzum.
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?