- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.141
Neynnn sosyal medyada acık bak önünde seni seniiiii görmesinler bide benle yazışıyorbeni mi gözekliyon kız şarkı söylüyorum hıh
Neynnn sosyal medyada acık bak önünde seni seniiiii görmesinler bide benle yazışıyor
Tühh ispitlicektim neysem kamera neyim varsa gönderirim görüntü patrona :))ofiste tekim kız bişi olmaz
Tühh ispitlicektim neysem kamera neyim varsa gönderirim görüntü patrona :))
Hihahaaabak o var
Bu kadar oruçlu insan var kek istiyi buda tübee :) pişti ama daha süslemedim sonram atarım bensana özeldenkekin resmini gönder kız
Bu kadar oruçlu insan var kek istiyi buda tübee :) pişti ama daha süslemedim sonram atarım bensana özelden
Atmam ozaman :) kız bilindik kek bee neyini merak ettin Allah iyiliğini versinbende orucum nolmuştamm gönder merak ettim iyicene
Atmam ozaman :) kız bilindik kek bee neyini merak ettin Allah iyiliğini versincanın istemiş belli:))
Zır deliiiii tamam ama hemen atmam beklicen accık :))bananeeee ben resim isterim
Zır deliiiii tamam ama hemen atmam beklicen accık :))
Asker dedikte paşam geldi aklıma bak
Asker dedikte paşam geldi aklıma bakcanım kardeşim inşallah düşerde askerlik gelir hemen.
22 kuzum ,hakkari Yüksekova da bidekaç yaşında canım
bedelli mi gitcek uzun mu canımm yoksa gittimi kız22 kuzum ,hakkari Yüksekova da bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?