- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.421
Hmm kv konusu hiç tarzım değilYarın KV gitcez çanta hazırlıyorum balll kıyafet falan sen napıyon
Evet teyzesi yolun 3te 1ini geçti minnoş hoplamalı zıplamalı saçma hareketler dönemine girdi
Sen ne yapıyorsun özledik seni
Haklısın valla ben bazen topiklere yazıyorum göndermeden çıkıp uyuyorumsağol canım bende seni özledim valla ben burdayımda kimse etiketsiz gelmiyobirazcıkta isyan yapim
maşallah canımsağlıkla büyüsün ton ton
Haklısın valla ben bazen topiklere yazıyorum göndermeden çıkıp uyuyorummillette ramazan sersemliği var bayram sonrası patlar burası
Bilmem en son kocam üst katı topluyordu çamaşırları yıkadı herhal Du bakim bulaşıkları napmışhahah inşallah kuzubayram temizliğini naptın
Bilmem en son kocam üst katı topluyordu çamaşırları yıkadı herhal Du bakim bulaşıkları napmış
Kız normalde de yapıyordu ama 10 kere söyle anca oluyordu en son dilim yorulacağına elim yorulsun yapıyordum şimdi o bir dağıtırsa ben iki dağıtıyorum kalkmıyorum da el mahkum günlük yapıyorkadına bak hamileliği kullanıyorsende bu arada kk damı takılıyon
Kız normalde de yapıyordu ama 10 kere söyle anca oluyordu en son dilim yorulacağına elim yorulsun yapıyordum şimdi o bir dağıtırsa ben iki dağıtıyorum kalkmıyorum da el mahkum günlük yapıyor
Yemeğin üstüne kk çok iyi gidiyor valla bu sıcakta çaydan daha güzel
Anammm millet oruç ya
10 gün sonrası bayram bitiyorhehe ben değilim adet oldumda10 gün muaf artıkın
şimdi üstüne dha çok düşüyor he beyin
10 gün sonrası bayram bitiyoryok kız ne üstüme düşmesi kendinden pis olunca kaldıramadı adam bükemediği eli öpüyor
Sağol bebeğimhadi bakalımkolay gele
Sağol bebeğimsen ne yaptın bitti mi temizlik
Boşver bayram geldi zatenhiç başlamadım ki yarın başlicamyada bu akşam
Boşver bayram geldi zaten
Selam kızlar
Iyim sen nasılsın canım
Iyim sen nasılsın canım
Bendeöyle bugün regl oldum son dk golu oldu bana ;(bnde iyi canım dizi izliyorum sen napıyorsun
Bendeöyle bugün regl oldum son dk golu oldu bana ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?