- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.381
Allah razi olsun bitanm ama inan ki çok bikkindim yorgundum ne yapacagimi bilmiyordum sessizliği tercih ettimokudum canım olur arada öyle seyler ama buraya gelseydin biz sen, mytlu ederdik
Allah razi olsun bitanm ama inan ki çok bikkindim yorgundum ne yapacagimi bilmiyordum sessizliği tercih ettimiyiki varsın ama iyiki
Ne güzel söyledin kuzum galiba öyle oldu bitanembazen insanın kendi ilacı yine kendisidir sendede öyle olmuş kuzucummm
valla orucun son haftası adet oldumNe güzel söyledin kuzum galiba öyle oldu bitanemsen nasılsın oruç nasil geçti bitti ramazan da
Canım nerelerdesin sen.
Unutuyom burayı gııı arada etiket çak sen
Unutuyom burayı gııı arada etiket çak senamanha dur dişler önemli dişler
Oradan oraya geziyom bi buraya konamıyomnerelere takılıyonda unutuyon acabaaa hanım
Oradan oraya geziyom bi buraya konamıyom. napan bakım çalışıyonmu
Oturuyom de sunaaaevet ben köle izaura çalışıyom
Tamam öyle olsun hadi gönlün olsunhahahah olmaz çalışıyorumbennnnnnnnn
Tamam öyle olsun hadi gönlün olsun
Napalım anayla kız evdeyiz bugün pazara gitcez bakalım havada pek sıcak. Aldık bişeyler kuzu sen aldınmısen napıyon cadın napıyobayramlık alış verişine gidebildiniz mi
Napalım anayla kız evdeyiz bugün pazara gitcez bakalım havada pek sıcak. Aldık bişeyler kuzu sen aldınmı
Sağol kuzum valla bende bitane bişey aldım üzerime giyinecegim vardı. Kıza da bikaçbişey aldım çok almadım ananesi ile babanesi almış bayramlığını :). Zaten herşey ateş pahasıoyy ne güzel güle güle giysin canım :) ben bu bayram bişi alamadım kendime sağlık olsun artık :)))
Sağol kuzum valla bende bitane bişey aldım üzerime giyinecegim vardı. Kıza da bikaçbişey aldım çok almadım ananesi ile babanesi almış bayramlığını :). Zaten herşey ateş pahası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?