- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.361
Sana da hayırlı bayramlar canim , iyiyiz şükürler olsun.. çok iyi geçiyor ..Hayirli bayramlar hanimlar
Nasilsiniz bakalim nasil geciyor?
Elhamdülillah,,, işte yaşanan şeyleri atlatmaya çalışıyorum.. yok saymak istiyorum zamanla daha iyi olur inşaallahCanim anladığım kadarıyla ayni durumlar değişen birşey olmamış ama neden.???
Bende özledim valla.. daha daha nasılsın iyimisin???
Allah iyilik saglik versin sagol canim,hayir aslinda oncedende bi kac kez gelmistim nickimi degistirdim ondandir:)Sana da hayırlı bayramlar canim , iyiyiz şükürler olsun.. çok iyi geçiyor ..
İlk kez mi yazıyorsun buraya ?? Yeni gördüm seni..
Canim anladığım kadarıyla ayni durumlar değişen birşey olmamış ama neden
Önceki nickin neydi canim??Allah iyilik saglik versin sagol canim,hayir aslinda oncedende bi kac kez gelmistim nickimi degistirdim ondandir:)
En iyisi canim boşvermek... kendisi bilir..Hayırlısı kuzum. Ben böyle de mutluyum sorunum yok çok şükür. Boşverdim
Tabiiki insallah canim , evladın icin ayakta kalmalısın .. Dilerim bundan sonraki hayatın mutlu huzurlu geçer , yeter ki sağlığın iyi olsun.. herşeyi atlatırsın evelâllah...Elhamdülillah,,, işte yaşanan şeyleri atlatmaya çalışıyorum.. yok saymak istiyorum zamanla daha iyi olur inşaallah
Tsk ederim beni dinledigin icinBazı insanlar davet bekler,mesela bizim burada gelin mevlüdü yapılır evlendiğinde kimisi sadece kadınlar olur kimisi kadın erkek olur akrabalar,komşular vs çağırılır,yeni evlileri yemeğe alırlar mesela bizde,senin dayıda davet bekledi bence.
Eşin haklı ama aynısını eşinin dayısı yapsa sende gitmek istemezsin sanki bizimle görüşmek istemiyor gibi diye düşünürsün.
Annen sorarsa söylersin açık açık sormazsa şimdi söyleme biraz zaman geçsin öyle söyle.
Hayirli bayramlar poncigim nasilsin? Keyfin yok gibi sankihayırlı bayramlar canlarrr
naneelimoonn:)Önceki nickin neydi canim??
En iyisi canim boşvermek... kendisi bilir..
Günaydın ❤Gunaydnn canlarr
Nasilsm cnmGünaydın ❤
Nasilsm cnm
Iyiyiz sanirim cnm daha dokotr amcaya hic gidemedik yarin randevumuz oyuzden neler oluyor icimde bilmiyorumIyi diyelim iyi olsun canım. Her halimize çok şükür.
Siz nasılsınız bebisinle
Canim pro olmuşsun hayırlı olsun..Gunaydnn canlarr
Sgll cnm bende cok sasiridm yemek yarismasindan dolayi ödul oldu banaCanim pro olmuşsun hayırlı olsun..
Hımm.. ne güzel.. hangi yemeği sen yapmıştın ki??Sgll cnm bende cok sasiridm yemek yarismasindan dolayi ödul oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?