- 28 Ocak 2009
- 34.625
- 58.603
- 1.123
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.341
Ne yapıyorsun eşin gittimi dayınlara gitmiyor diyordun.Bugün kimsecikler yok
Gitti de nasil gitti yine burnumdan getirdiNe yapıyorsun eşin gittimi dayınlara gitmiyor diyordun.
Sıradan bugün evdeydim gelen giden oldu vs,bence bir daha götürmeyin gidip surat asıp oturmaktansa hiç gitmesin daha iyi.Gitti de nasil gitti yine burnumdan getirdi
Sen neler yapiyorsun nasil gecti günün
Gitmek istememe sebebi belli oldu eve geldikten sonrA.Sıradan bugün evdeydim gelen giden oldu vs,bence bir daha götürmeyin gidip surat asıp oturmaktansa hiç gitmesin daha iyi.
Haklı nedeni varsa hiç üstelemeyin,sen kapını kapatınca evinde kocan ile kalacaksın boş yere huzur bozmaya değmez ki haklı diyorsun.Gitmek istememe sebebi belli oldu eve geldikten sonrA.
Ne yapicami bilmiyorum. Aslinda hakli ama o da benim dayim
Dogru diyorsun da o zaman annem üstüme geliyor (du) simdi anneme asil sebebini söylesem yine bana alttan Alin der...Haklı nedeni varsa hiç üstelemeyin,sen kapını kapatınca evinde kocan ile kalacaksın boş yere huzur bozmaya değmez ki haklı diyorsun.
Haklı ama eşin hep sizin gitmeniz olmaz,bu neye benziyor biliyormusun eşin demiş ya bayram hariç halimizi hatrımızı hiç sormazlar işi düşünce arayan insanlara benzemiş.Dogru diyorsun da o zaman annem üstüme geliyor (du) simdi anneme asil sebebini söylesem yine bana alttan Alin der...
1,5 yillik evliyiz bu dayim ve esi bizim eve daha ayak basmadi hatta dügünden sonra sadece bir kere yengem aradi hersey yolundami diye.
Esimin gitmeme sebebi bu. Biz onlar gidiyoruz el öpüyoruz ama onlar bize bayram haric nasilsiniz diye sormuyorlar. Hic dayi olarak merak etmiyor mu nasil yasadigimizi. Onu birak kuzenlerin bile arayip sormuyor gelip gitmiyorlar diyor..
Bunu anneme söylemelimiyim? Cünkü bütün gün yüzü asık gezdi. Kesin annem sorar o neydi diye
@Asiyemmm2121Zeytintanem @krmckr15 D __Dahlia__ @melankolimm @Bitterlokumu @efisn @sivastrabzon @IsikOlsun @BeautifulPanda0814 @minik meleklerim @esrarengizhayat @Bayan Papatya @Ragve_anyela @Erva Yaren Psikolojik Deliii @Never lose your hope @ilginc Kiz @HemDeliHemAsik SeviyomHee nasilsiniz kızlar
Hayir davet etmedim. Gelmek isteyen arayip geliyordu.Haklı ama eşin hep sizin gitmeniz olmaz,bu neye benziyor biliyormusun eşin demiş ya bayram hariç halimizi hatrımızı hiç sormazlar işi düşünce arayan insanlara benzemiş.
Peki bu 1.5 sene içinde davet ettin mi hiç yemeğe yada çaya eğer davet etmediysen belki davet beklediler,eğer davet ettiysen gelmedilerse ayıp olmuş gerçekten.
Bazı insanlar davet bekler,mesela bizim burada gelin mevlüdü yapılır evlendiğinde kimisi sadece kadınlar olur kimisi kadın erkek olur akrabalar,komşular vs çağırılır,yeni evlileri yemeğe alırlar mesela bizde,senin dayıda davet bekledi bence.Hayir davet etmedim. Gelmek isteyen arayip geliyordu.
Davet etsem "ev hediyesi istiyor diye davet etti" olacakti cünkü. Büyük dayimlar, diger kuzenlerim, teyzemler, akraba ve arkadaslar da hep kendileri aradi gelmek istiyoruz diye. Esimin ailesi de öyle.. hepsi kendileri gelmek istedi ben simdi neden bu dayimi davet ediyim ki? Demek ki gelmek istemiyor
Ne oldu boncuk eşinlemi ilgili yoksa kendi ailenlemi.Durumlar karışıktı kk ya giremedim :) siz nasılsınız
Sanada canım nasılsın .hayırlı bayramlar canlarrr
şükür iyiyim canım 2gun ialeleydik eve geldik bizimki işe gitti bende bakınıyım dedim sizlere nasılsınız diye ev topluyom bir yandan sen nasılsın napıyon balumSanada canım nasılsın .
Ben de iyiyim,ne olsun gelen giden,gidilen ziyaretler :) uykum var benim de ama uyuyamıyorum sanırım ramazandan ötürü oldu sahuru yapıp yatıyordum :) bir kaç güne düzene biner.şükür iyiyim canım 2gun ialeleydik eve geldik bizimki işe gitti bende bakınıyım dedim sizlere nasılsınız diye ev topluyom bir yandan sen nasılsın napıyon balum
Ne oldu boncuk eşinlemi ilgili yoksa kendi ailenlemi.
Canim nasilsiniz bebis nasil :)hayırlı bayramlar canlarrr
Canim anladığım kadarıyla ayni durumlar değişen birşey olmamış ama neden.???Kendi aileme ilgili kuzum. Eşimle de pek konuşmuyoruz. Benim üzerine düşmeye enerjim yok
Bende özledim valla.. daha daha nasılsın iyimisin???Nasılsınız kızlar?? ❤❤❤❤❤❤❤
Özledim sizi❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?