- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.981
İkiside güzel canımCanim ecrin vardı aklimda sogukluk var o isme bilmiyorum sogudum Bizinkide güzel diyor ama ikranur olabilir degismezse
SüpersinGeldim geldim
Aynen gündüz kimse yok uyuyorum gecede sirtlarim ağrıyor :)Bebis mi uyutmuyor
Canim ecrin vardı aklimda sogukluk var o isme bilmiyorum sogudum Bizinkide güzel diyor ama ikranur olabilir degismezse
Ecrini hep kötü isim diyorlar burda oylama yaptim ikra dediler çoğu kuranda var ama bilmyorum nasip canım çok güzel isinler varda hep tanidiklarda bzilarida eşim begwnmiyorİkiside güzel canım
Ecrin ecir kelimesinden mı geliyor
İkra oku sanırım
SendeSüpersin
Aynen gündüz kimse yok uyuyorum gecede sirtlarim ağrıyor :)
Önceden iyi takılardim bakim bakalım:)Sende gel oyuna anniş ☺
Ecrini hep kötü isim diyorlar burda oylama yaptim ikra dediler çoğu kuranda var ama bilmyorum nasip canım çok güzel isinler varda hep tanidiklarda bzilarida eşim begwnmiyor
Şükür sikayet yok sagkicakla gelsin meleğimSende
Ağrır tabi çok normal uykusuzluğa alıştırıyor seni :d
Önceden iyi takılardim bakim bakalım:)
İyiki varsınız kızlar ❤❤❤❤Sende
Ağrır tabi çok normal uykusuzluğa alıştırıyor seni :d
Benim kızınn adı hazır
Kendi yok
Rabbim sağlıkla versinn
Canim benim nasip olcak inşallah balımBenim kızınn adı hazır
Kendi yok
Rabbim sağlıkla versinn
Canim benim nasip olcak inşallah balım
İnş Rabbim sağlıkla nasip eder
Sende iyiki varsın canım burda herk3s birbirinin duacisi derdi iyiki bole biryer var Rabbim günah yazmasin baska yerlere yoneltmesin şükür halimize bir sürü arkadaşımız dert ortagimiz var ♡♥İyiki varsınız kızlar ❤❤❤❤
Sağol canım ❤❤Sende iyiki varsın canım burda herk3s birbirinin duacisi derdi iyiki bole biryer var Rabbim günah yazmasin baska yerlere yoneltmesin şükür halimize bir sürü arkadaşımız dert ortagimiz var ♡♥
Biraz dinlen sonra git hazirla kendini kuzum ben iendimce biraz pişmanım asl8nda şükür sonrada gekir başıma ama yeni düşük yapmış tim 3 4 ay korun demişti beklemedim sagkikl8 olmasi için hemen ardindan kaldım biraz hazirlasaydim arastirsaydim saglikli okurmu tutunur mu diye ama nasibim bu tuundu yavrum bole gördü Rabbim sabret kuzumİnşallah dualar hürmetine
Kuzum bizde pembe olur o pro uyeSu kalp yapmayı bana da öğretin bende çıkmıyor
İnşallah canım haklısınBiraz dinlen sonra git hazirla kendini kuzum ben iendimce biraz pişmanım asl8nda şükür sonrada gekir başıma ama yeni düşük yapmış tim 3 4 ay korun demişti beklemedim sagkikl8 olmasi için hemen ardindan kaldım biraz hazirlasaydim arastirsaydim saglikli okurmu tutunur mu diye ama nasibim bu tuundu yavrum bole gördü Rabbim sabret kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?