- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.941
İyi canim sevindim..Paylaşmayan çocuk zor oluyor..Benim oğlum da hiç bişeyin paylaşmazdı o yüzden çok istedim zaten kardeşi olsun diye. Ama şimdi kardeşi saha doğmadan paylaşma konusunda baya bi yol aldık çok şükür :)
Hayırlı olsun Canım. İnşallahbu arada nişanlandim sizlerle paylaşmak istedim bana boll boll dua edin lutfen insallah bu sefer cok guzel bir yuvam ve bebislerim olur
Mutluluklar canım sevindim inşallah hayırlısı okur huzurlu hos sohbeti mutlu bir yuvan cocuklu aile olur canımbu arada nişanlandim sizlerle paylaşmak istedim bana boll boll dua edin lutfen insallah bu sefer cok guzel bir yuvam ve bebislerim olur
Sen nasılsın kuzumHayırlı olsun Canım. İnşallah
Hiç sormaya canim ya az once kocişe trip attm. Ben biraz balkonda takılmayı oda odada kalk gidelimi izliyor gel beraber severim diziyi ama yazın balkon çok guzel bende gelmek istemiyorum yanina dedim. Sen istemiyorsun gelme zaten gibi birşeyler dedi. Şimdi oyle kaldım yanyana kalamiyoruz ki kavga hiç anlasamiyoruz. Birgün iyi 3 gün kötü yüzSen nasılsın kuzum
Hep aynı kuzu bizde bir iyi bir bole geçiyor Rabbim büyük sorunlar vermesin bende dun biraz limoni buugn normal tadi tuzu bunlar ama anlasmayi tatli dili kinusmayi dene bendede oluyor üzülme kuzumHiç sormaya canim ya az once kocişe trip attm. Ben biraz balkonda takılmayı oda odada kalk gidelimi izliyor gel beraber severim diziyi ama yazın balkon çok guzel bende gelmek istemiyorum yanina dedim. Sen istemiyorsun gelme zaten gibi birşeyler dedi. Şimdi oyle kaldım yanyana kalamiyoruz ki kavga hiç anlasamiyoruz. Birgün iyi 3 gün kötü yüz
Eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı bebek görmeye gittik çok tatlıydı maşallah. Yeni geldik eve uzandım öyle sen napiyosun canim
Uzanıyorum balkonda :) bir yandan nete bakıyorum yorulmuşum bugün işlerim vardı dışarıda sabah 10 da cıktım akşam 8 gibi geldim bacaklarım ağrıyor başım ağrıyor güneş geçti sanki.
oh iyi etmişsiniz kuzum rabbim bizede nasip etsin inş canım ben bubaralar sirt kaşık ağrısı sıkılıyorum bunaliyom evdede uyku gelmiyor gündüz yatıyorum.Eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı bebek görmeye gittik çok tatlıydı maşallah. Yeni geldik eve uzandım öyle sen napiyosun canim
bidikla ye ic yat kalk agrili magrili geçiyor gun sayar olduk yaklaşıyor:)Hamd olsun gülüm sen napiyo
Dikkat et kuzum bende sirt bel başladı agrilar yağmurlu geçiyor bizimde buralarUzanıyorum balkonda :) bir yandan nete bakıyorum yorulmuşum bugün işlerim vardı dışarıda sabah 10 da cıktım akşam 8 gibi geldim bacaklarım ağrıyor başım ağrıyor güneş geçti sanki.
Bende evde yürüyorum sıkıldım esidme yatmadi cay demledim bişiler yedik tv bakarken bemde azcık bakim çıkım dedim:))İyiyim canmm sen nabiyosun
bende hiç sorma agrilasti yük:) uyumaz olduk mide yanmasi bogaz sırt kaşık :)Şükür canım seni sormalı☺
Allahım kolaylık versin canım benimoh iyi etmişsiniz kuzum rabbim bizede nasip etsin inş canım ben bubaralar sirt kaşık ağrısı sıkılıyorum bunaliyom evdede uyku gelmiyor gündüz yatıyorum.
bidikla ye ic yat kalk agrili magrili geçiyor gun sayar olduk yaklaşıyor:)
Dikkat et kuzum bende sirt bel başladı agrilar yağmurlu geçiyor bizimde buralar
Bende evde yürüyorum sıkıldım esidme yatmadi cay demledim bişiler yedik tv bakarken bemde azcık bakim çıkım dedim:))
bende hiç sorma agrilasti yük:) uyumaz olduk mide yanmasi bogaz sırt kaşık :)
Amin canim ederim tabi herkese ediyorum hep inşallah bu sefer melegimiz tutunur tosuncugumuz olur sağlıklı herseyde var Hayır oku sende kuzum inaniyorum olacak vaktinde rabbim yerlestirip verecek insAllahım kolaylık versin canım benim
Sağlıcakla gelsin meleğin
Dua beklerim annişim❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?