- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.881
Calisiyor mu? Benimkide bir bucuk saat sonra cikiyor isden ondan sonrada spora gitcekmis beyfendiKocim gelmedi daha TV izliyodum
Cıstıslsls ajsöfşdlskndtaniyana tanimayana burdan bi el salliyimbenim adim yagmur almanyadan katiliyorum ve size simdi beatbox yapicam
Calisiyo benim ki sporu bıraktı valla sıcaklardan :)Calisiyor mu? Benimkide bir bucuk saat sonra cikiyor isden ondan sonrada spora gitcekmis beyfenditatile gitcez ya
AynenNe tipler gelirdi demiamaaaa almanyadan katilanlaein türkcesi fransadan katilanlardan cok iyidi hep
Benim ki kasa merak saldı bebek gelirse dövme yaptırcakmis :)Calisiyor mu? Benimkide bir bucuk saat sonra cikiyor isden ondan sonrada spora gitcekmis beyfenditatile gitcez ya
Spor salonlarinda klima oluyor amaaa :))Calisiyo benim ki sporu bıraktı valla sıcaklardan :)
Benimkide yaptirdi hatta babalar günpne ben hediye ettimBenim ki kasa merak saldı bebek gelirse dövme yaptırcakmis :)
Bizimki protein tozu ağırlıklı calisiyo kas için tedaviye de gidicez ya akillim yarıladi yaniSpor salonlarinda klima oluyor amaaa :))
Yavas gül kiz hahahahaCıstıslsls ajsöfşdlsknd
Bide ben gide bilsem su spor salonunaBizimki protein tozu ağırlıklı calisiyo kas için tedaviye de gidicez ya akillim yarıladi yani
Sen nasıl hediye ettin kis :SBenimkide yaptirdi hatta babalar günpne ben hediye ettim
Napıyosunuz :)Yavas gül kiz hahahaha
Gel bana eşim bı odayı koşu bandı ve dambillarla doldurdu gel yapBide ben gide bilsem su spor salonuna
Nabıyorsun canımHoşbuldum gulom
Napalim biraz gülüsüyoruzNapıyosunuz :)
Parasini ben ödedim dövmeninSen nasıl hediye ettin kis :S
Bol olsun :))Napalim biraz gülüsüyoruz
Kör olmuşlarBeni niye kimse görmüyo
Sen napionnn bacimmm nurummmBeni niye kimse görmüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?