- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.921
Iyice ağarlaştim canım herşey beni yoruyor erken doğum tehlikesi var zaten ondan çok agrım oluyor. Iş desen bitmiyor oğlan da hasta bittim tükendim resmenTabiii :)) niye halsizsinnn
Ben genelde eşimle admı birleştirmiyormEşimle benim adlarınızın ilk heceleriaslında kızım olsa adını gülse koycam diyordum eskiden ama şimdi hiç koymak gelmedi içinden bende aslı koycam Allahın izniyle
Yaa inşallah bende Asya yı çok istiyorum :)Eşimle benim adlarınızın ilk heceleriaslında kızım olsa adını gülse koycam diyordum eskiden ama şimdi hiç koymak gelmedi içinden bende aslı koycam Allahın izniyle
Hahahahaha:) kuzu ya çok sıcak bugün bide bana sandalye kalmadı yere minder attım döktüm ağrıdı
O niye gı birleşince kötü bişey mi oluyor merak ettim şimdiBen genelde eşimle admı birleştirmiyormhele bas harflermizi yazamıyorm genelde aslı güzel isim ama gülse daha güzel sanki :)
Asya da çok güzel isim Allah gönlüne göre versin inşallah kuzummm ❤Yaa inşallah bende Asya yı çok istiyorum :)
Senden bebeğinden kıymetli mi kuzu bırak işler kalsın biraz. Dikkat et inşallah. Kaçıncı ayın :)Iyice ağarlaştim canım herşey beni yoruyor erken doğum tehlikesi var zaten ondan çok agrım oluyor. Iş desen bitmiyor oğlan da hasta bittim tükendim resmen
Sandalye niye kalmadi kiz misafir mi var? Bisver minder enn güzeli ve en sagliklisi:) kuzu ya çok sıcak bugün bide bana sandalye kalmadı yere minder attım döktüm ağrıdıdötüm dicektim
Allah razı olsun canımm. İnşallah hepimizin de :)Asya da çok güzel isim Allah gönlüne göre versin inşallah kuzummm ❤
Sandalye niye kalmadi kiz misafir mi var? Bisver minder enn güzeli ve en sagliklisigecmis olsun dötüne
Niye ki? Teyze anne yarisidir dicem ama malun venim ailemde karisikTeyzemden çok haz etmiyorum burda takılıyom :))
KısmenO niye gı birleşince kötü bişey mi oluyor merak ettim şimdi
Bazı akrabalar keşke olmasaydıTeyzemden çok haz etmiyorum burda takılıyom :))
Kuzu ne bileyim ya karışık biraz bizimki. Annemle babam ayrıldılar. Sürekli babamla ilgili konuşuyolar bende en son tartıştım pek yüz vermiyom:)Niye ki? Teyze anne yarisidir dicem ama malun venim ailemde karisik
Heee anladim ... hadsiz. Bosver bence en iyisni yapiyorsun sen bizimle ilgilenKuzu ne bileyim ya karışık biraz bizimki. Annemle babam ayrıldılar. Sürekli babamla ilgili konuşuyolar bende en son tartıştım pek yüz vermiyom:)
:)) aynenn :))Bazı akrabalar keşke olmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?