- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.421
Hmm Dr mu verdi sen mi aldın bende alsam mı acaba şimdilik sürekli olarak 2 vitamin hapı verdi benim kiYok bilemedim şimdi once den vitamin için vinalac var çok iyi onu biliyorum birtek
Cansın..İnşşşş bitanem inşş
İnşallah canımAminnnn hemde senin hemdeEses07
Bende seni izliyorummmm
Malesef :)Hic domates kurutan oldu mu?
Türkiyedeki doktorum bana 3 ay yeterli demisdi ama almanyadaki doktorum kesinlikle dogurana kadar kullanmalisin demisdi. Zaten herkes öyle yapiyor burda. Ama tabi öbür aldiklarini bilemem. Fol asiti sirt acikligi olmamasi icin kullaniyor .... hatta hamile kalmadan önce alinmaliymis vücudun depolamasi icin ...
Canım arkadaşım rabbim sana sabirlarin en güzelini versin hep duamdasin
Canımmm benim yaaa her zaman duamdasn
Biz zaten buralardayız canim, sana misafirinle bol sohbetler bol gülücükler ...
Bebeğin sürpriz yapar da inşAllah saglikla doğar , inşAllah doktorları yanıltır Allah’in İzniyle ..[/QUOT]
Teşekkür ederim kızlar iyik8 varsiniz..
Kıyamam dinlen bol bol benide var bideIyidir canim :) benim migren tuttu bugün ya basim catliyor resmen
Beeennn :)Hic domates kurutan oldu mu?
Sende bebeğinde iyki var canım benimIyiki varsiniz teşekkür ederim canlar ♡♥
Uyumusum bende yataktan gelirgelmez bizimki geldi oda kapiya indi araba yıkama ya yemegom vardı allahtan gelince hazırlarimSende bebeğinde iyki var canım benim
İyi yapmışsın canım havada sıcak bide ikicanlisin hastane felan derken yorulmuşsundur :) dinlenin bebisle bol bolUyumusum bende yataktan gelirgelmez bizimki geldi oda kapiya indi araba yıkama ya yemegom vardı allahtan gelince hazırlarim
Evet evet seni hatırlıyorum da bi şeyler olmuştu hatırlicam dur :)Hayir karamel başkaydı sen biraz geçmişe gör topik te baya geyik sohbetlerimiz var nmbr var dino si ojeli ejderha bahtsız bedevi konu sahibi pu×hu
Sen buranın eski müdavinlerinden misin
Ayy inşallah balllBu sefer annelikle ilgili gelcem ama hatunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?