- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.461
Çeyizime koyamÇeyizine köy beniii yada yeee :)
Tesekkür ederim canim benimHalka halka dogra tekerlek gibi kullanmadığım bı perdenin üstüne ser arkalı önlü taş tuzla tuz serp günlükte önlü arkalı çevir bitti gitti
Ama koyma beni çeyizine felan vazgeçtimÇeyizime koyam
dur kuzuu iş üstündeyim geliyom
Bende yemekte çok güzel oluyor konseveyide dene oda süper oluyoTesekkür ederim canim benimcok seviyorum kurumus domatesi
Hangi anlamda kız pembiş ev eşyaları diyosan hiç öyle değil tarzım bakşa konuları diyosan bilememAma koyma beni çeyizine felan vazgeçtimpiskolajim bozulcak hele ki yeni evli Olcan aman aman
Her iki konudada dedim canimcim ful mavi yaparsın yada pembis :)Hangi anlamda kız pembiş ev eşyaları diyosan hiç öyle değil tarzım bakşa konuları diyosan bilemem
Maviyi sevdiğimi söylemiş miydim :) çok severim beyaz ve mavi :)Her iki konudada dedim canimcim ful mavi yaparsın yada pembis :)
Oy oy oy her yer mavi beyaz olcak anladım cano :)Maviyi sevdiğimi söylemiş miydim :) çok severim beyaz ve mavi :)
Oy oy oy her yer mavi beyaz olcak anladım cano :)
Bende çok severö ama hiç bir eşyam mavi değilMaviyi sevdiğimi söylemiş miydim :) çok severim beyaz ve mavi :)
:)) hani bazen elbise falan almak isteyince kafamızda bi şekil tarz olur eve geliriz hiç alakası olmayan şeyler almışızdır ya korkuyorum evimi yaparken öyle olucakBende çok severö ama hiç bir eşyam mavi değilkıyafetlerm de mavşden lacşvertten gecilmz
Aminnnn hemde senin hemdeEses07
İşte o durumun yegane örneği benim:)) hani bazen elbise falan almak isteyince kafamızda bi şekil tarz olur eve geliriz hiç alakası olmayan şeyler almışızdır ya korkuyorum evimi yaparken öyle olucak
Ya ben spora baslicam diyorum sizezararı olurmu tedaviden oncee niye beni duymuyonuzzzz
Kuzu valla fikrim yok hiç diye yazmadım hamiş olanlar yazsın :)Ya ben spora baslicam diyorum sizezararı olurmu tedaviden oncee niye beni duymuyonuzzzz
Sporun s sini bu kış görücem dahaYa ben spora baslicam diyorum sizezararı olurmu tedaviden oncee niye beni duymuyonuzzzz
Evde kuzum eşimin koşu bandı felan var ona çıkmayı düşündüm belki bı yararı olur diye bide yüzmeyi düşünüyorumNeden olmasın canım
İyi olur tabi
Doktoruna söylersin başlarken
O seni yönlendirir
Ne zaman ve nerde bbaşlıyorsun
Ne güzel canımE
Evde kuzum eşimin koşu bandı felan var ona çıkmayı düşündüm belki bı yararı olur diye bide yüzmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?